Mekkora az esélyem h teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
Peteérésem napján nem tudtunk együtt lenni csak másnap reggel de akkor nem sikerült teljes egészében belém elmennie attól még teherbe eshetek? szerintetek van rá esélyünk?2014. febr. 5. 10:52
1/3 anonim válasza:
peteérés után 3-4 nappal is teherbe lehet még esni, ha később reped meg a tüsző vagy tovább él a petesejt. Tehát ha jutott sperma beléd akkor elvileg teherbe eshettél, kérdés hogy mennyire lőtt mellé :)
2/3 A kérdező kommentje:
ma már krémes folyásom van az jelentheti azt h már nincs esélyünk a teherbeesésre?
2014. febr. 5. 11:06
3/3 anonim válasza:
nem tudom én a folyásokkal sose foglalkoztam, testhő alapján határoztam meg az ovum, mert rendszertelenek a ciklusaim, és össze vissza volt folyásom mikor milyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!