Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így mennyi esélyem lehet...

Így mennyi esélyem lehet teherbe esni? Peteérés előtt 3 nappal?

Figyelt kérdés
Átlagosan 31 naposak a ciklusaim, most majd febr. 14.-re nem várom, és jan. 28.-án voltunk együtt de már jóval elmúlt éjfél, szóval inkább 29. éjjel történt az aktus :), peteérésem pedig a kalkulátor szerint 31.-én van. Tegnap szörnyen erős szurkálásokat éreztem a hasamnál lent,oldalt. Sajnos ma nem tudunk együtt lenni a párommal, szerintetek "kritikus napon" is teherbe eshetek? Szerintetek van így esélyem? Már nagyon szeretnénk, csak a munka,család meg hasonló dolgok miatt nem tudtuk pont mára időzíteni. :( Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 31. 14:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
ha egészséges a párod akkor igen mivel akár 3-4 napig elélnek bent a katonák és bevárják a peteérsét, de persze jobb lett volna ha elötte nap tudtok együtt lenni.
2014. jan. 31. 14:13
 2/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! :) Sajnos nem úgy jött össze :((
2014. jan. 31. 14:15
 3/26 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem összejöhet! Majd írj, hogy mi a helyzet. Ha sikerül, állítólag nagy esélyetek van a kislányra!

Drukkolok!

2014. jan. 31. 14:27
 4/26 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem :) Köszönöm a válaszod, írok mindenképpen! :)
2014. jan. 31. 17:01
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
A férjem munkája miatt mi sem tudunk mindig kellő időben együtt lenni. Egyszer voltam terhes, az akkor jött össze, amikor peteérés előtti este voltunk együtt. Azóta már többször is volt, hogy csak 2 nappal előtte tudtunk együtt lenni, de nekünk nem sikerült úgy sosem... Te légy szerencsésebb!
2014. jan. 31. 23:24
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Háromnapos osztálykirándulást levezényeltük a férjemmel, nagyobbik gyerkőc a mamánál aludt, úgyhogy vasárnap éjjel megünnepeltük a sikeres programot. Szerdán éreztem a peteérést. Az első hetekben napra pontosan igazolta az ultrahang is, hogy ebből az "ünneplésből" fogant a kislányom.
2014. febr. 1. 00:14
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pénteken éjszaka, szombat hajnalban volt a peteérésem(mindig érzem, mert nagyon szúr) és szerdán voltunk csak együtt. Gondoltam, hogy ez a hónap is bukta és nem, most vagyok 19 hetes és kislányt várok. Hozzáteszem a páromat májusban műtötték herevisszérrel és ez októberben volt. Szeptemberben még azt mondta a doki a kontroll vizsgálaton, hogy szedjen vitamint, mert a mennyiség jó, csak picit lassabb, mint kellene. Szóval van esélyed! :)
2014. febr. 1. 09:41
 8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, nagyon! Képzeljétek nagyon megvagyok ijedve mert csütörtök óta folyamatosan beleszurkál oldalt alul hol bal oldalt hol jobb oldalt de néha nagyon kellemetlen. :( remélem ez nem jelent rosszat.
2014. febr. 1. 13:26
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a peteérést érzed. Nekem is néha nagyon tudott fájni.
2014. febr. 2. 21:25
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! Mi is hétfő voltunk együtt, tegnap volt pozi az ovu tesztem, ma a hő is felugrott...nagyon reménykedek, mert sajnos mi se tudtunk együtt lenni tegnap ill ma se :(

mikorra nem várod? én 19 !

2014. febr. 6. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!