Beus1990 kérdése:
Ki nem vája márciusra?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 05:31
31/42 A kérdező kommentje:
Gratulálok kismamik! Milyen tesztel teszteltek?
2014. márc. 1. 15:44
33/42 anonim válasza:
Vasárnap akartam tesztelni de nem birtam ki addig fél órája csináltam gabriellel de negativ lett ugyhogy várom hogy megjőjjőn a mensesem :(
34/42 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Kitartás! :)
2014. márc. 1. 18:29
35/42 anonim válasza:
Sziasztok
A pozitiv tesztekhez gratu, akinek negativ kitartas. Nekem egyenlore párom nem engedte, hogy tesztet vegyek. Mensinek se hire sem hanva, rosszul léteknek és babás tüneteknek annál inkább. Remélem nem csak beképzele. Szerda vagy pénteken tesztelek.
Rallia
36/42 anonim válasza:
én teszteltem tegnap délután gabriellel és negativ volt de az az érdekes hogy még semmi és tegnap este is görcsölt picit a hasam meg ma is de főleg a derekam fájt ha csütörtökig nem jőn meg akkor tesztelek ujra.Amugy szerdán kellett volna megjőnnie,Utolsó és neked milyen tüneteid vannak?Mit érzel?
37/42 anonim válasza:
Egész napos hányinger már napok óta, ami csak akkor múlik, ha eszem. Fájnak és feszülnek a melleim, nincsenek mensi elötti pattanásaim. Meg hőmérőzök és ma vagy a napokban kellene megjönnie, de a méh szájam is fent van, ami mensi előtt két nappal már le szokott ereszkedni (ezt együttlét alatt szoktam érezni)
Rallia
38/42 A kérdező kommentje:
nekem megjött reggel lányok :(
2014. márc. 3. 14:46
39/42 anonim válasza:
Sajnálom majdd legközelebb sikerül ne keseredj el,mennyit késett?
40/42 A kérdező kommentje:
csak 2 napot ami szinte semmi sem :) nem vagyok szomorú :)
2014. márc. 4. 04:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!