Beus1990 kérdése:
Ki nem vája márciusra?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 05:31
11/42 A kérdező kommentje:
Én már teszteltem egyszer kb.egy hete sajna negatívlett valószínű túlkorán volt. Megvárom a hétvégét hogy lesz-e menszi vagy nem aztán hét elején lehet tesztelek. Te mikor tesztelsz?
2014. febr. 27. 10:31
12/42 anonim válasza:
sziasztok, én sem várom márc. 6-ra :)
13/42 A kérdező kommentje:
szia kedves utolsó! Neked vannak tüneteid?mikor tesztelsz?
2014. febr. 27. 13:19
14/42 anonim válasza:
2.vagyok.
Nekem mar van 3gyerekem,de ezidáig egyiknél sem volt elotte biztos megerzesem.ugyanugy mindjárt megjon érzésem volt,csak nem jött..az összes terhes tünetem nekem az 5.het utan kezdodott(sűrű pisiles,mell érzékenység,stb)
Decemberig szoptattam,ez a 2.probalkozos honlapunk.
Ja,es hozzátok képest,ha jol latom mar "koros"vagyok,32 lettem most.
Sok sikert mindenkinek!
15/42 A kérdező kommentje:
Gratulálok a gyerekekhez! Ne butáskodj már nem vagy te túl koros! :)
2014. febr. 27. 13:30
16/42 anonim válasza:
Hát én február 26 re nem vártam és még nem jőtt meg most sem de 3 napja enyhén fájt a hasam alja de hamar elis mult meg tegnap és ma is.Sokszor járok pisilni tegnap egyszer hányingerem volt.Majdd vasárnap tesztelek addig várok.Amugy nekem eddig még sosem késett mindig előbb megbetegedtem 3- 4 nappal.amugy én 28 éves vagyok és 3.gyermeket szeretnénk :)2 fiam van
17/42 A kérdező kommentje:
Én is ilyen vagyok hogy mensi elött már erösebben görcsölök de most még az sem és mindjárt itt a nem várt.
2014. febr. 27. 13:49
18/42 anonim válasza:
Én is csatlakozom.én 13-ra nem várom.második gyermek lenne,ha végre már megfoganna/megszületne.nagyon várjuk,de csak nem akar jönni.
19/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó neked már vannak valami jelek?
2014. febr. 28. 12:36
20/42 anonim válasza:
Sziasztok.4-es vagyok.ma du-tán csináltam egy tesztet és negatív lett.első próbálkozásunk volt szóval még jók vagyunk :)amikor a lányommal terhes lettem eszméletlenül fájt a mellem,most is ezt vártam de nem fáj annyira.Anita 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!