Mikor tesztelhetek? Vagy menjek dokihoz inkább?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb. 1hete fájdogál a cicim. Mostanra már néha elviselhetetlen. Néha görcsölget a hasam,fáradt vagyok egész nap ásítozok mint aki mindjárt be alszik. Tegnap meg ijedtem egy kicsit mert az egyik cicimből fehéres folyadék jött ki,de csak egy picike csepp.Babát szeretnénk és az utolsó mensim január.30.-án jött meg. Átlagosan 30naposak a ciklusaim így még van pár napom a nem vártig. Szerintetek mikor teszteljek? Vagy egyből menjek dokihoz?2014. febr. 26. 11:18
1/6 péntek judit nikolet válasza:
Szerintem tesztelj nyugodtan ha terhes vagy ki mutatja. Mikor kell megjönnie??
2/6 A kérdező kommentje:
2.-a körül. Ezért is ijedtem meg egy picit mi lehet velem!
2014. febr. 26. 11:29
3/6 anonim válasza:
a nem várt után tesztelj, kb. március 5-6 körül. Dokihoz az első 6 hétig felesleges menni, főleg sztkba, mert úgy sem lát semmit, olyan rosszak az uh készülékek. Max akkor menj el, ha panaszaid vannak, görcsölnél, véreznél.
6-7 hetesen már mehetsz, általában addigra már van szívhang.
4/6 anonim válasza:
a melledből a folyadék szivárgása hormonproblémára utal..
dokihoz ne menj, felesleges legalább 6 hétig....
2 kisfiú anyuja és 10 hetes kismami
5/6 anonim válasza:
Szia nekem ma kellene megbetegednem pár napja már volt hasgörcs meg ahogy megszokott jőnni de még semmi.De mi is iszeretnénk babát szoritok neked is remélem én is az leszek:)
6/6 anonim válasza:
szerintem is várj március5-6ig aztán tesztelj,mert a negativ tesztnél nincs rosszab! amugy nagyábbol én is 1-2re nem várom. remélem sieres honapunk lessz mindenkinek,aki márciusra nem várja! majd ird meg mi lett! (R)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!