Mikor tesztelhetek?

Figyelt kérdés
2.án voltunk együtt, 4.én volt este pozi az ovutesztem, másnapra a hő is szépen felugrott. Azóta is fenn van. Mikor tesztelhetek legkorábban?
2014. febr. 16. 14:50
 1/9 A kérdező kommentje:
egyetlen tünetem, hogy nagyon szurkálódik odalenn :(
2014. febr. 16. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem időszerű. Nekem 14. napra jön meg. Neked?
2014. febr. 16. 15:26
 3/9 A kérdező kommentje:

nekem is ! :)

28 naposak a ciklusaim

2014. febr. 16. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kedd vagy szerdán! Megy a drukk :)
2014. febr. 16. 16:48
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi ! remélem kibírom a holnapot :)
2014. febr. 16. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
teszteltél?
2014. febr. 17. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, mint te. Én kibírom ezt a hetet, ha nem jön meg szerdán, akkor kezdek reménykedni, de akkor is csak legkorábban szombaton tesztelek. nem is veszek addig tetszet.
2014. febr. 17. 12:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerda reggel fogok, ha nem jön meg és a hőmön is látom ! :) nehéz kibírni! szúrkálódik odalenn nagyon..meg a cicim is érzékenyebb..de erre nem merek adni!! Szerda irok!! Drukkolok Neked is!!
2014. febr. 17. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Én a hőm figyelésében nem bízhatok, mert nekem csak akkor megy le, amikor már megjött, nem előtte.

Én nem érzek semmit, de tudom, hogy ez nem is baj, hiszen nem mindenkinek vannak tünetei. :-) Kivéve, hogy a vasárnapi ebédkészítéskor a nyers csirkehús szaga miatt egy pillanatra megémelyegtem. Ilyen nem volt korábban. No, hátha...

2014. febr. 17. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!