Mindjárt megjön érzésem van, de eddig semmi. Tesztelhetek holnap reggel?
Figyelt kérdés
Pár napja már érzékenyek a mellbimbóim, nagyon fáradt vagyok hétfő óta, akkor el is aludtam nap közben, pedig mindig korán kelős voltam. 2-án barnáztam kicsit, vasárnap kellene megjönnie, de nem pontosak a ciklusaim, lehetett hamarabb is peteérésem. Szerintetek érdemes holnap reggel tesztelnem egyet, ha nem jön meg?2014. febr. 13. 13:25
1/17 anonim válasza:
Szerintem megpróbálhatod reggeli első pisiből! Szorítok!!
2/17 anonim válasza:
Ha nem bírsz várni, és mivel nem rendszeresek a ciklusaid akkor tesztelhetsz.
Azt tudod, kb. mikor volt pé-ed? Mert onnantól 14 napnál hamarabb felesleges, bár olyan is van, akinek már 1-2 nappal előtte kimutatja.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Izgatott vagyok! :) első baba lesz. Furcsa volt ez a hónap, és bármi tünet volt, minden stimmel időben is. Pedig nem görcsölök rá, nem vagyunk elkésve, nem képzelem be a tüneteket. Ezért kérdeztem meg, nektek -valószínűleg- nagyobb a tapasztalatotok. :)
2014. febr. 13. 13:38
5/17 A kérdező kommentje:
Jan. 26-27 körül lehetett peteérésem szerintem, 2-án barnáztam kicsit, ez elvileg lehetett beágyazódás is.
2014. febr. 13. 13:42
6/17 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok reggel :)
2014. febr. 13. 13:43
7/17 anonim válasza:
Drukkolok! Lehet már reggel mutat valamit a teszt!
8/17 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet, sajnos negatív lett. Van rá esélyem, hogy még pozi lesz? :) azóta se jött meg, pedig még mindig olyan érzésem van, hogy mindjárt meg fog. Mikor teszteljek ismét? Ha nem jön meg vasárnap (akkor kellene), akkor kedd reggel jó, ha tesztelek? :)
2014. febr. 14. 07:22
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi, majd írok kedden, hogy mi a helyzet :)
2014. febr. 14. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!