Jan. 6.-án volt az utolsó menstruációm első napja. 20-21.-e körül lehetett peteérésem. Általában 30 naposak a ciklusaim. Azóta még nem jött meg. Egyetlen tüntetem, hogy nagyon feszül a mellem, és érzékeny a mellbimbóm. 1,5 éve szeretnénk kisbabát,nagyon félek a teszttől és a csalódástól azért nem csináltam még eddig.
Szerintetek lehet esélyem kisbabára? Nem baj, hogy émelygési, hányásos tünetem nincs?
Meddig várjak a teszteléssel, hogy 100%-osan kimutassa? Nagyon félek a negatív teszttől.
Vegyél ma egy tesztet, s holnapi első vizeletből csináld meg. Az tuti eredményt mutat majd, mert ha baba van, azt mutatnia kell bármilyen tesztből!
2014. febr. 7. 10:28
2/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod, ma akkor veszek egy tesztet. :)
2014. febr. 7. 10:32
3/28 anonim válasza:
nekem sem volt émelygés. Én a nem vár menstruáció után 3-4 nappal csináltam meg, szinte kiégette a 2. csíkot :) akkor még semmi tünetem nem volt csak a mellfeszülés. Szóval van esélyed, holnap szerintem is csinálhatod a tesztet, reggeli pisiből.
2014. febr. 7. 10:45
4/28 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló. Örülök, hogy ezt mondod, mindenképp fogok csinálni tesztet :) Bar először úgy terveztem, hogy majd valentin nap környékén csinálom meg, mert ha pozitív, akkor az jó kis ajándék lenne a férjemnek :) Amúgy első babánk lenne, azért vagyok ilyen parás... :)
2014. febr. 7. 11:08
5/28 anonim válasza:
csinald meg a tesztet de ne mondd el neki, rakd el addig :) csak akkor műanyag, kupakos tesztet kérj a patikában. Azoknak jobb a minősége, az érzékenysége, és higiénikusabb is eltenni :)
2014. febr. 7. 11:11
6/28 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet, köszönöm szépen a tanácsod. Mindenképp megfogadom :) És megirom majd, hogy mi lett az eredmény :)
2014. febr. 7. 11:17
7/28 anonim válasza:
Én elmaradt mensi után 1 nappal csináltam meg a tesztet nem reggeli pisiből, és nagyon jól látható pozi lett.
Nagyon szurkolok neked...tényleg szép Valentin napi ajándék lenne...csak bírd kivárni jövőhét péntekig ha pozi a teszted:)
2014. febr. 7. 13:25
8/28 A kérdező kommentje:
Bizony-bizony Én is így gondolom, nagyon várjuk már, hogy kis babánk legyen, nem tudom képes leszek-e megállni, hogy ne mondjam el neki...bár nem iszok előre a medve bőrére, előbb pozitív legyen majd a tesztem. Köszönöm a biztatást! :)
2014. febr. 7. 13:28
9/28 anonim válasza:
Nekem 2 éve pont így volt: január 8-án volt meg, aztán január vége felé már nagyon fájtak a melleim, február 5-ére vártam a mensit, nem jött.. Továbbra is mellfájdalmak, de semmi más tünet:) Február 25-én mentem el dokihoz, már 6hét 4 napos voltam. Én is drukkolok a pozitívért!!:)
2014. febr. 7. 13:37
10/28 H_Vivien válasza:
Én az elmaradt menstruációm után 2 nappal, este munka után csináltam a tesztet és pozitív lett, bár az egyik csík elég halványan, de hát... A halvány csík is csík :D Semmilyen tünetem nem volt, nekem is csak a mellem feszült és nagyon érzékeny volt. De nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki mert mielőtt megjön nekem mindig feszül és érzékeny a mellem. Úgyhogy... Akár pozitív is lehet. Ne félj, tesztelj az a legjobb :) Szorítok, hogy sikerüljön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!