Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esélyem?...

Szerintetek van esélyem? Mikor tesztelhetek?

Figyelt kérdés

Jan. 6.-án volt az utolsó menstruációm első napja. 20-21.-e körül lehetett peteérésem. Általában 30 naposak a ciklusaim. Azóta még nem jött meg. Egyetlen tüntetem, hogy nagyon feszül a mellem, és érzékeny a mellbimbóm. 1,5 éve szeretnénk kisbabát,nagyon félek a teszttől és a csalódástól azért nem csináltam még eddig.

Szerintetek lehet esélyem kisbabára? Nem baj, hogy émelygési, hányásos tünetem nincs?

Meddig várjak a teszteléssel, hogy 100%-osan kimutassa? Nagyon félek a negatív teszttől.

Válaszaitok előre is nagyon szépen köszönöm!

További szép napot!

2014. febr. 7. 10:26
1 2 3
 21/28 H_Vivien ***** válasza:
Én is csináltam másnap még egy tesztet, bár pozitívat nem csal a teszt, csak nagyon halvány volt a második csík, ezért megismételtem. Az még halványabb lett :) De nővérem is és az orvosom is azt mondta, hogy a világos csík is csík :) Nekem is csak a 8. hét után tudtak konkrétumot mondani, az első hüvelyi ultrahang után, addig semmit nem mondtak nekem sem, csak, hogy valóban terhes vagyok. Hányadik hétben jársz? Mit számoltál?
2014. febr. 14. 09:28
 22/28 A kérdező kommentje:
Ugye az orvos, nekem sem mondott semmi konkrétat, de azt mondja igen Ő már látja :D Elvileg én úgy számoltam, hogy 5. hétben járok.
2014. febr. 14. 10:22
 23/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Mikor kell visszamenni? :)
2014. febr. 16. 15:31
 24/28 A kérdező kommentje:

A leletemre az van ráirva hogy 1-2 hét múlva Uh kontroll. Febr. 11.én voltunk, és úgy beszéltük a Párommal, hogy 21.-én megyünk vissza, mert neki a munkahely alapján akkor lesz pihenős és szeretne eljönni velem.

Ti mit gondoltok? Jó lesz ez az időpont? Szerintetek lesz már szívhang? :)

2014. febr. 17. 09:19
 25/28 H_Vivien ***** válasza:
A 8. héten tudnak csinálni hüvelyi ultrahangot, addig nem tudnak csinálni semmit. Ááááááááááááh, ilyenkor még szívhangot nem lehet hallani, sőt, igazából látni sem nagyon, csak egy kis paca látható még ilyenkor :) Majd a 12 hetes ultrahangon, nah ott már látható egy pici emberke, naaaagy fejecskével :) Nagyon szép. Én pont tegnap hallgattam meg fonendoszkóppal a picit, mert nem bírom kivárni az ultrahangot, nagyon nehezen, de sikerült megtalálni, de én 21 hetes terhes vagyok :) De, ahogy látom, már voltál ultrahangon, mit mondtak? Minden rendben?
2014. febr. 24. 13:15
 26/28 A kérdező kommentje:

Igen, voltam ultrahangon :)

A leletemen ez áll:

Az urerus üregében egy szabályos petezsák látható. Átlagos átmérője 8mm, amely 5 hetes terhességnek felel meg.

Dg.: Grav.s.5.

2 hét múlva kontroll (embrió?)

Kicsit sajnálom, hogy nem láthattam a babát, és a szivecskéjét sem,de remélem, hogy legközelebb 2 hét múlva már szépen láthatjuk.

Amúgy menstruációs szerint, amikor dokinál voltam, 6 hetes, a doki szerint 5 hetes terhes vagyok...mondjuk ezt annyira nem értem, de azt mondta, hogy minden rendben van a méretekkel. :)

2014. febr. 24. 19:06
 27/28 H_Vivien ***** válasza:

Szia!

Az mindegy, hogy nem nagyon érted, a lényeg ott van, hogy minden rendben van a méretekkel :D Azóta van valami fejlemény? Voltál azóta orvosnál? Szépen fejlődik a picike? :D

2014. márc. 27. 14:04
 28/28 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, azóta minden rendben van. Tényleg késői peteérésből lett ez a kis babóca. Legutóbb 8+3 hetesen voltunk uh-on, akkor crl 19mm volt, és megint hallottuk a kicsi szivét :)

Legközelebb április 14.-én megyünk 12. hetes uh-ra, addig izgulhatok, hogy megint rendben legyen minden. :)

2014. márc. 27. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!