Szerintetek van esélyem? Mikor tesztelhetek?
Jan. 6.-án volt az utolsó menstruációm első napja. 20-21.-e körül lehetett peteérésem. Általában 30 naposak a ciklusaim. Azóta még nem jött meg. Egyetlen tüntetem, hogy nagyon feszül a mellem, és érzékeny a mellbimbóm. 1,5 éve szeretnénk kisbabát,nagyon félek a teszttől és a csalódástól azért nem csináltam még eddig.
Szerintetek lehet esélyem kisbabára? Nem baj, hogy émelygési, hányásos tünetem nincs?
Meddig várjak a teszteléssel, hogy 100%-osan kimutassa? Nagyon félek a negatív teszttől.
Válaszaitok előre is nagyon szépen köszönöm!
További szép napot!
A leletemre az van ráirva hogy 1-2 hét múlva Uh kontroll. Febr. 11.én voltunk, és úgy beszéltük a Párommal, hogy 21.-én megyünk vissza, mert neki a munkahely alapján akkor lesz pihenős és szeretne eljönni velem.
Ti mit gondoltok? Jó lesz ez az időpont? Szerintetek lesz már szívhang? :)
Igen, voltam ultrahangon :)
A leletemen ez áll:
Az urerus üregében egy szabályos petezsák látható. Átlagos átmérője 8mm, amely 5 hetes terhességnek felel meg.
Dg.: Grav.s.5.
2 hét múlva kontroll (embrió?)
Kicsit sajnálom, hogy nem láthattam a babát, és a szivecskéjét sem,de remélem, hogy legközelebb 2 hét múlva már szépen láthatjuk.
Amúgy menstruációs szerint, amikor dokinál voltam, 6 hetes, a doki szerint 5 hetes terhes vagyok...mondjuk ezt annyira nem értem, de azt mondta, hogy minden rendben van a méretekkel. :)
Szia!
Az mindegy, hogy nem nagyon érted, a lényeg ott van, hogy minden rendben van a méretekkel :D Azóta van valami fejlemény? Voltál azóta orvosnál? Szépen fejlődik a picike? :D
Szia!
Igen, azóta minden rendben van. Tényleg késői peteérésből lett ez a kis babóca. Legutóbb 8+3 hetesen voltunk uh-on, akkor crl 19mm volt, és megint hallottuk a kicsi szivét :)
Legközelebb április 14.-én megyünk 12. hetes uh-ra, addig izgulhatok, hogy megint rendben legyen minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!