Szerintetek van esélyem? Mikor tesztelhetek?
Jan. 6.-án volt az utolsó menstruációm első napja. 20-21.-e körül lehetett peteérésem. Általában 30 naposak a ciklusaim. Azóta még nem jött meg. Egyetlen tüntetem, hogy nagyon feszül a mellem, és érzékeny a mellbimbóm. 1,5 éve szeretnénk kisbabát,nagyon félek a teszttől és a csalódástól azért nem csináltam még eddig.
Szerintetek lehet esélyem kisbabára? Nem baj, hogy émelygési, hányásos tünetem nincs?
Meddig várjak a teszteléssel, hogy 100%-osan kimutassa? Nagyon félek a negatív teszttől.
Válaszaitok előre is nagyon szépen köszönöm!
További szép napot!
Sziasztok!
Sajna, negatívat teszteltem,szerintem csak simán késik, és nem babóca van a dologban. Esetleg ha nem jön meg, jövőhéten tesztelek még egyszer.
Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok! :)
Köszönjük szépen Kedves utolsó! :) Igen, nagyon vigyázok, szerencsére nem is érzem rosszul magam,nincsenek rosszulléteim. Ami nagyon rossz, hogy iszonyatosan feszülnek a melleim.
El sem merem hinni, hogy 1.5 év után végre pozitívat tesztelhetek. :)
Másnap reggel is csináltunk még egy tesztet, biztos ami biztos alapon, persze az is pozi lett :) Még aznap elmentünk dokihoz, azt mondta, hogy igen terhesség... :) De egyenlőre nem mond semmit, csak akkor ha már a kis babát látja szivhangal...úgyhogy majd 1-2 hét múlva kell vissza mennem :)
És mégegyszer köszönöm, hogy drukkoltatok és a sok gratulációt is köszönöm! Nagyon aranyosak vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!