Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esélyem?...

Szerintetek van esélyem? Mikor tesztelhetek?

Figyelt kérdés

Jan. 6.-án volt az utolsó menstruációm első napja. 20-21.-e körül lehetett peteérésem. Általában 30 naposak a ciklusaim. Azóta még nem jött meg. Egyetlen tüntetem, hogy nagyon feszül a mellem, és érzékeny a mellbimbóm. 1,5 éve szeretnénk kisbabát,nagyon félek a teszttől és a csalódástól azért nem csináltam még eddig.

Szerintetek lehet esélyem kisbabára? Nem baj, hogy émelygési, hányásos tünetem nincs?

Meddig várjak a teszteléssel, hogy 100%-osan kimutassa? Nagyon félek a negatív teszttől.

Válaszaitok előre is nagyon szépen köszönöm!

További szép napot!

2014. febr. 7. 10:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a drukkokat...most már kezdek izgulni :)
2014. febr. 7. 15:54
 12/28 anonim ***** válasza:
Na, hány csíkosat pisiltél? Remélem kettőt! :)
2014. febr. 8. 07:42
 13/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajna, negatívat teszteltem,szerintem csak simán késik, és nem babóca van a dologban. Esetleg ha nem jön meg, jövőhéten tesztelek még egyszer.

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok! :)

2014. febr. 8. 10:28
 14/28 A kérdező kommentje:
Csaaaajoook! :D Pozitívat teszteltem két csíkos :) Du-i vizeletből gyönyörűen látszik :) Remélem még elolvassátok amit irok :)
2014. febr. 11. 09:07
 15/28 anonim ***** válasza:
De jò, gratulàlok, boldog babavàràst!
2014. febr. 11. 10:38
 16/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük! :D
2014. febr. 12. 10:21
 17/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2014. febr. 12. 11:23
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönjük :)
2014. febr. 12. 13:42
 19/28 H_Vivien ***** válasza:
Gratuáloooook :) Csak most már vigyázz Magadra és a babucira :)
2014. febr. 13. 08:44
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen Kedves utolsó! :) Igen, nagyon vigyázok, szerencsére nem is érzem rosszul magam,nincsenek rosszulléteim. Ami nagyon rossz, hogy iszonyatosan feszülnek a melleim.

El sem merem hinni, hogy 1.5 év után végre pozitívat tesztelhetek. :)

Másnap reggel is csináltunk még egy tesztet, biztos ami biztos alapon, persze az is pozi lett :) Még aznap elmentünk dokihoz, azt mondta, hogy igen terhesség... :) De egyenlőre nem mond semmit, csak akkor ha már a kis babát látja szivhangal...úgyhogy majd 1-2 hét múlva kell vissza mennem :)

És mégegyszer köszönöm, hogy drukkoltatok és a sok gratulációt is köszönöm! Nagyon aranyosak vagytok :)

2014. febr. 13. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!