Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklusom 23. napján tesztelhet...

Ciklusom 23. napján tesztelhetek már? Vagy tul korai lenne még igaz? Csak már anyira izgulok és nehezemre esik a várakozás de csalodni sem szeretnék. Amugy 1re nem várom

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 16:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ahogy te magad is írod, nagyon korai lenne még.

Kitartás!

2014. febr. 23. 16:44
 2/19 anonim ***** válasza:
túl korai még be sem ágyazódott ha sikerült.
2014. febr. 23. 16:47
 3/19 A kérdező kommentje:
igazatok van! probálok kitartani :) valaki esetleg nem várja március elejére??
2014. febr. 23. 16:50
 4/19 anonim ***** válasza:

Tesztelhetsz, csak semmi értelme.

Tegnap én is teszteltem egyet délután. Mégpedig azért, mert három napja barnázok, és volt itthon még egy tesztem, és felbosszantottam magam, hogy már megint meg fog jönni, ezt a tesztet kb. 2 éve tartogatom, hogy ha majd késik. Csak hát soha nem késett... de többé már nem vár a teszt.

13. dpo délutánján megcsináltam, természetesen teljesen negatív lett. Igaz, előtte megittam legalább 1,5 liter vizet.

2014. febr. 23. 17:00
 5/19 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok.

Bocs, ezt nem tudom miért írtam le. Talán az értelmetlen tesztelés analógiájára :)

2014. febr. 23. 17:00
 6/19 A kérdező kommentje:
de ne keseredj el,lehet h csak azért lett negativ,mert elötte megittál 1,5l vizet,és kicsit sem volt koncentrált a vizeleted,vagy mert már 2éve tartogatod a tesztet és lejárt. és mikorra nem várod? szurkolok h összejöjön neked is :)
2014. febr. 23. 17:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

ne tesztelj ha nem akarsz ál negatív vagy ál pozitívat kapni.

Lehet terhes vagy, de még nem mutatná ki, vagy kimutatja, de mégis megjön. Sokszor van, hogy létrejön a terhesség, de a menstruácóval el is hal, vagyis megjön, ezért érdemes várni és amikorra nem várod akkor érdemes elkezdeni a tesztelést.

2014. febr. 23. 17:06
 8/19 anonim ***** válasza:

4 és 5/7 vagyok.

A teszt még nem járt le, 2015-ig jó volt. Persze, a sok víz miatt lehetett negatív, meg a délután miatt is. holnapra nem várom, inkább este jönne meg, szóval még kedd is esélyes lehet.

De a három napos barnázás azért annyira nem biztató...

2014. febr. 23. 17:08
 9/19 A kérdező kommentje:
jolvan mostmár 100százalék biztos h nem tesztelek a nem várt elött!! :) megprobálok türelmesen véarkozni,már amenyire lehet ilyenkor valaki türelmes :)
2014. febr. 23. 17:09
 10/19 A kérdező kommentje:
Kedves 4-5 azért én nagyon drukkolok neked h ne jöjjön meg! és mindenképp ird meg majd h milett az erdmény.
2014. febr. 23. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!