Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklusom 23. napján tesztelhet...

Ciklusom 23. napján tesztelhetek már? Vagy tul korai lenne még igaz? Csak már anyira izgulok és nehezemre esik a várakozás de csalodni sem szeretnék. Amugy 1re nem várom

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm, aranyos vagy!

Én is neked, és te is írj majd, hogy mi lett.

2014. febr. 23. 17:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Higgadj le! Majd ha nem jön meg tesztelhetsz, addig minek? Ha terhes vagy, akkor is terhes leszel...
2014. febr. 23. 17:34
 13/19 A kérdező kommentje:
12es! ha végig olvasnád,akkor talán látnád,hogy már 9esnek kiirtam,h 100százalék h nem tesztelek addig még nem jön meg! mástrészt nem biztos h terhes maradsz,akkor sem ha megfogant a baba! talán olvass utánna a dolgoknak mielött válaszolsz valakinek!
2014. febr. 23. 18:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia!Nagyon rossz és kibirhatatlan a peteérés utáni időszak.Ma én teszteltem ha minden igaz holnapra vagy legkésöbb szerdára nem várom, hát persze negatív lett.Én csak azért csináltam meg, mert 3an is megkérdezé az elmúlt pár napba, hogy te ne vagy terhes...Hát hülye voltam, hogy feleslegesen elpazaróltam a tesztet és még jól ki is borúltam.Én se tudom mit hittem 2év után.Bocsi a panaszkodásért!A lényeg, hogy kitartás és csak nem várt után tesztelj, nehogy csalódj, mert a negatív tesztnél még az is elviselhetőbb,ha megjön!Mielöbbi pozi tesztet kívánok!!!
2014. febr. 23. 18:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is 1ére nem várom :) és szintén nagyon kíváncsi vagyok, mert szombaton volt egy kevés rózsaszín folyásom, ami a 6 hónap próbálkozás alatt soha... Mondjuk eddig nem izgultam a nemvártig, mindig barnázok előtte, innen tudom h értelmetlen tesztelni. Szorítok neked! Van vmi tüneted?
2014. febr. 23. 18:32
 16/19 anonim ***** válasza:

A 4-es válaszoló vagyok. Mostantól X néven futok :)

14-es, én is gyűlölöm a peteérés utánai időszakot. Mensitől ovuig még csak-csak elvagyok, nem is szoktam agyalni, de utána... és a páromnak is mindig ezt mondom, hogy felőröl lelkileg ez a hullámvölgy, ami kéthetes ciklusokban változik...

Viszont tegnap nagy döntést hoztam.

Megkaptam még magamtól ezt a pár napot, amíg megjön. Ha megjött, akkor megvigasztalom magam valami nagyobb dologgal, már ezer éve nem vettem semmit magamnak.

Viszont attól kezdve tudatosan fogom kontroll alatt tartani a gondolataimat, nincs mese. Elég volt. Remélem sikerül megvalósítani, de nagyon elszánt vagyok!!

2014. febr. 23. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez a ajándék jó ötlet!Nálam vannak könnyebb és nehezebb hónapok ez pont egy nagyon nehéz remélte hogy a fogyásommal elérem az álmom, de míg nem jön meg van remény.Ha megjön irány úra a doki!Szivesebben mennék pozi tesztel!Kitartás csajok, erősek vagyunk!

(14es)

2014. febr. 23. 18:58
 18/19 anonim ***** válasza:

X vagyok.

És még azon kívül, hogy megajándékozom magma most, ha megjön, azt is eldöntöttem, hogy oda fogok figyelni a kajálásra, edzésre, kicsit vissza akarok fogyni, jó lenne egy méretet.

Viszont!!! Eddigi fogadalmam az volt, ha egyszer pozit tesztelek, akkor megeszem egy kakaóscsigát. De meguntam a várakozást, mostantól minden hónapban ha megjön, megeszem egy kakaóscsigát :D

Apró örömök az életben!

2014. febr. 23. 19:30
 19/19 A kérdező kommentje:
igy igaz csajok,h ez az idöszak kibirhatatlan,de sajnos a várakozáson kivül tényleg semmitsem tehetünk:( egyébként szinte semmi tünetem nincs,annyi h 3napja kezdett el fájdogálni a cicim,de alig alig,szinte nem is érzem. mostmár jo sokan össze gyültünk itt,szoval mindenkinek kitartást! és+teszteket kivánok:) remélem ez a mi honapunk lessz :)
2014. febr. 23. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!