Ciklusom 23. napján tesztelhetek már? Vagy tul korai lenne még igaz? Csak már anyira izgulok és nehezemre esik a várakozás de csalodni sem szeretnék. Amugy 1re nem várom
Köszönöm, aranyos vagy!
Én is neked, és te is írj majd, hogy mi lett.
A 4-es válaszoló vagyok. Mostantól X néven futok :)
14-es, én is gyűlölöm a peteérés utánai időszakot. Mensitől ovuig még csak-csak elvagyok, nem is szoktam agyalni, de utána... és a páromnak is mindig ezt mondom, hogy felőröl lelkileg ez a hullámvölgy, ami kéthetes ciklusokban változik...
Viszont tegnap nagy döntést hoztam.
Megkaptam még magamtól ezt a pár napot, amíg megjön. Ha megjött, akkor megvigasztalom magam valami nagyobb dologgal, már ezer éve nem vettem semmit magamnak.
Viszont attól kezdve tudatosan fogom kontroll alatt tartani a gondolataimat, nincs mese. Elég volt. Remélem sikerül megvalósítani, de nagyon elszánt vagyok!!
Ez a ajándék jó ötlet!Nálam vannak könnyebb és nehezebb hónapok ez pont egy nagyon nehéz remélte hogy a fogyásommal elérem az álmom, de míg nem jön meg van remény.Ha megjön irány úra a doki!Szivesebben mennék pozi tesztel!Kitartás csajok, erősek vagyunk!
(14es)
X vagyok.
És még azon kívül, hogy megajándékozom magma most, ha megjön, azt is eldöntöttem, hogy oda fogok figyelni a kajálásra, edzésre, kicsit vissza akarok fogyni, jó lenne egy méretet.
Viszont!!! Eddigi fogadalmam az volt, ha egyszer pozit tesztelek, akkor megeszem egy kakaóscsigát. De meguntam a várakozást, mostantól minden hónapban ha megjön, megeszem egy kakaóscsigát :D
Apró örömök az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!