Tényleg túl korai még?
Olyan fiatal vagy! Én 36 és 37 voltam amikor szültem a gyerekeimet és abszolut nem bánom, h. így jöttek. (egyébként a nagytöbbség 33 után szül) Megfelelő egzisztenciánk van, utaztunk, nem kell hónap végén kuporgatnunk.
Ahogy írod - A legnagyobb kiadás az állandó lakhatás hosszútávon, a többi havi kiadásnak felel meg (kivéve ha a lakás v. ház hitelre van). Szerintem ha a lakás megfelelő kényelmű a gyerekek érkezésére, akkor a legnagyobb kiadás megoldva.
Én a helyedben még kicsit élvezném az életet (utazás, pároddal együtt időtöltés - ne csak a szürke gürizés). Nagyon fontos, mert ha már a gyerekek ott vannak, akkor tényleg nem lesz sem alkalom, sem anyagi lehetőség (ahogy írod) ilyen dolgokra, viszont kell hogy a szép emlékekbe visszanyúljon az ember feltöltekezni.
Ahogy az előző írta, ha már "kiéltétek" magatokat, utaztatok, éltetek eleget, akkor simán belefér már a kisbaba.
Most 23 vagy, de mire teherbe esel + a terhesség, 24-25 leszel mire megszületik. Pont ideális.
Szerintem a legnagyobb érv a fiatalon szülés mellett, hogy úgymond fiatal vagy te magad is, jobban bírod a terhelést és mire a gyereked önálló 15-18 lesz, addigra te még nem vagy vén trotty és tudod élvezni újra az önállósságod előnyeit, újra utazgathattok, nem beszélve arról, hogy az unokákhoz sem leheszel túl öreg.
Sajnos a legtöbb nőnek nem adatik meg a fiatalon szülés lehetősége, mert később találkoznak az igazival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!