Nagyon korai a bölcsi?
Nekem kicsit idősebben majdnem 20 hónaposan kezdték a lányaim a bölcsit.
Előtte is jártunk közösségbe, gyakran játszóházakba babazenére hasonlókra. Mielőtt kezdték elkezdtük az immunerősítést, Ribomunilt kaptak. Nekünk ez bejött. Voltak persze betegek, de nem olyan gyakran. Nem tudom, hogy az immunerősítőtől vagy mástól.
Nekik nagyon bejött a közösség, de tény az is, hogy ők ketten voltak. Már kiscsoportos ovisok, úgy látom, hogy szívesen mennek az oviba, a bölcsibe is szívesen mentek, perdig olyan 7.45.-től 16. 45-ig ott vannak.
Az én kisfiam 14 hónaposan kezdte, 2,5 évig volt bölcsis, elejétől kezdve nagyon szerette. Az első fél évben 3-4-szer volt beteg, pár napos vírusfertőzés, kötőhártya, semmi komolyabb, aztán megerősödött az immunrendszere. Szeptember óta ovis, eddig 3 napot hiányzott betegség miatt.
A bölcsiben ő volt a legkisebb a csoportban, volt kiságya, amíg a "nagyok" tornáztak, szaladgáltak ő a kiságyban volt, de amúgy mindent csinált a többiekkel. Nagyon gyorsan fejlődött, 2 éves korára szépen beszélt, mondókázott, énekelt, nagyon szeretett oda járni. Az ellátásával (pelenkázás, etetés) maximálisan elégedett voltam. A kistesó is nemsokára kezdi a bölcsit, igaz ő már addig 22 hónapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!