Gyógy füvek, tippek?
Cickafark peteérésig,utána meg palástfű tea napi 1-2 csésze melegen,éhgyomorra ha lehet.
2 dl forró de nem forrásba lévő vízben áztatni 10 percig,utána leszűrni és elkortyolni.Úgy tűnik Nekem 2 év próbálkozás után az első teázós hónapomba összejött :).Sok sikert!!!
20-án kellett volna megjönnie,de nem jött.A tegnapi igaz délutáni teszt negatív.Várok jövőhét péntekig ha addig nem jön meg akkor csinálok még egy tesztet:).Persze megírom mi lett:)
Ja azt elfelejtettem írni,semmi féleképp ne igyon többet belőle mert károsíthatja a májat meg ilyenek.
Sajnos nálunk csak pregnasens teszt van ami szerintem nem jó...mindig amikor ilyen tesztet csinálok olyan mintha eláztattam volna pedig nem,betartom az időt amit ír...
A Gabrielt tudom,hogy jó annó amikor terhes lettem egyből pozi lett igaz az a baba nem maradt velünk.
Gratulálok egyébként Neked:)Hány hetes vagy?
Nem volt 2 csíkom vagyis nem tudom mert az egész egy nagy elázott maszat...
Jaj még az jutott eszembe,hogy az utolsó vérzős napon kell elkezdeni a cickafarkat mert erős vérzést okozhat.
Gratulálok akkor már van szívhang is:)
3-as ikrek?Vaóóóó
Biztos rendben van ott minden:)Ne izgulj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!