Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tuti tippek, hogy lány baba...

Tuti tippek, hogy lány baba legyen!?

Figyelt kérdés
Hallottam erről a lúgos dologról, meg hogy a férfinak kell előbb elmenni, meg különböző gyümölcsöket kell enni... ez tényleg igaz? valakinek bejött már??
2012. jan. 24. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

szerintem nem lehet kijátszani a természetet.

tudod mit mondanak erre?

mindegy csak egészséges legyen !!!!!!!

2012. jan. 24. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Az egyik az aktus időzítése, de ehhez tudni kell, hogy mikor lesz az ovuláció, mert ahhoz, hogy lány megfoganásának legyen nagyobb esélye, ovuláció előtt kb. 2 nappal kéne együtt lenni. Ez azért van, mert az y kromoszómát hordozó spermiumok gyorsabbak, de kevesebb ideig bírják a gyűrődést, az x-esek lassabbak, de ellenállóbak. Tehát ha ovu előtt 2 nappal történik az együttlét, mire a petesejt kiszabadul, már az x-esek is ott várakoznak, viszont az y-osok már jóval kevesebben lesznek. Így kedvez ez a helyzet a lánynak. Fordított esetben, ha csak az ovukor, vagy nem sokkal előtte van az aktus, akkor a petesejthez zömében még csak az y-osok hímivarsejtek érnek el.

A másik módszer a hüvelyöblítés. Ezt bemásolom:

Dr. Czeizel Endre azoknak ajánlja irrigálós módszerét (amely a spermiumok tűrőképességéből indul ki), akik befolyásolni szeretnék születendő gyermekük nemét: „A teendő a nőre hárul: ha kislányt szeretnének, akkor egy liter víz és egy evőkanál tíz százalékos konyhai ecet elegyével kell hüvelyöblítést végeznie. Ha kisfiút szeretnének, ez az elegy álljon egy liter vízből és egy evőkanál szódabikarbónából! Az öblítés után jön a férfi, akinek harminc percen belül „helyt kell állnia”.” A módszer Czeizel doktor szerint 75 százalékos megbízhatóságú.

Én ezekről a módszerekről hallottam, amik tudományos alapon nyugszanak, és nem valami népi hagyomány vagy ilyesmi. :)

És ha egyszerre csináljátok a 2-t, tehát irrigálsz is, és be is időzíted az együttlétet, azért már eléggé megnöveled az esélyét, hogy a kívánt nem foganjon meg.

Persze megjegyzem, hogy ezek a módszerek nem garancia, tehát nem kőbe vésett szabály, hogy akkor csak és kizárólag fiú vagy lány születhet, de növelik az esélyét egyik vagy másik nemnek.

2012. jan. 24. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Mi ovu előtt 2 nappal, Czeizel féle hüvelyöblítéssel vártunk kisfiút!
2012. jan. 24. 21:28
 4/4 anonim válasza:
79%
Szerintem a legjobb módszer, ha minden idegszáladdal kisfiút szeretnél, akkor tutira lány lesz. Számos példa igazolja ezt, a sajátom is! :-)))
2012. jan. 24. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!