Méhpempő szoptatás alatt?
Lassan tervezzük a második babát, már jópár hónapja próbálkozunk. Gondoltam csinálnék egy méhpempő kúrát, az első teherbeesésnél is nagyon segített. De még szoptatok, nem tudom milyen hatással van rá. Kérdeztem már orvosokat, próbáltam utánaolvasni, de nem igazán találtam semmit.
Szedett esetleg valaki méhpempőt szoptatás alatt? Tapasztalatok?
Bármilyen vélemény segít! Köszönöm
Van egy 15,5 hónapos kisfiam. Mi is már hónapok óta próbálkozunk a kis tesóval, de sajnos eddig nem sikerült...talán majd most :)
Én még este ,éjszaka és reggel szoptatok. Én is hasonlóképpen gondoltam, mint te,hogy megpróbálnék egy méhpempő kúrát. Nos nekem szakember nem ajánlotta az esetleges allergizáló hatása miatt. A gyógyteákra sem számíthatunk ebben az esetben, ennek is utána jártam.
Volt, aki azt ajánlotta, hogy végezzek ovu tesztet,mert hiába menstruálok, akkor is lehet, hogy a szoptatás miatt nincs peteérésem. Ebben a hónapban már használtam a tesztet és úgy tűnik minden rendben. Na majd március elején meglátjuk,hogy kopogtat e a gólya :)
Szorítok Nektek, hogy hamar összejöjjön a baba! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!