Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatás alatti teherbeesés,...

Szoptatás alatti teherbeesés, csak informálódnék?

Figyelt kérdés
2 hónapja szültem igény szerint szoptatok. Nincs menzeszem így ha véletlenül terhes maradnék hogy tudnám meg? Előváladéktól mennyi az esély a teherbeesésre? Ha maradt valaki terhes a baba elfogadta a cicit?
2014. febr. 19. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én babám 8 hónapos volt, amikor teherbe estem, előtte már kétszer menstruáltam, úgyhogy abból észrevettem. Utána még három hónapig szoptattam. Százalékosan nem tudom pontosan, de van esély előváladéktól is teherbe esni.
2014. febr. 19. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Az enyém 1 éves volt, amikor szoptatás mellett teherbe estem, de én is menstruáltam már előtte, 4*, az 5. maradt ki. Mi nem védekeztünk, kis korkülönbséget akartunk.
2014. febr. 19. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, és a cicit elfogadta utána is, de elválasztottam mégis, amikor már biztos volt, mert azt mondta a védőnő, a nagy megeszi a kicsi elől a vitaminokat, meg hogy görcsöket okozhat a szpptatás. Aztán hallottam utána, hogy sokan nem választották el, egészséges, nagy babát szültek, és időre, de nem bánom hogy nem kockáztattam.
2014. febr. 19. 14:29
 4/7 Gyönyörűséges ***** válasza:
amikor nincs menszesz akkor a nodokim azt mondta h minden honapban tesztelni kell..11 honapos babam mellett lettem terhes,.de akkor mar 5 honapja menstrualtam es terveztuk is, igy tudtam, h mi a szitu. Ekkor mar csak napi ket cici volt, 14 honapos koraban magatol abbahagyta es el is apadt a terhesseg miatt,.szerintem ezert is nem kert mar tobbet mert nem jott belole. Valakinek maskepp alakul!
2014. febr. 19. 14:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!:)
2014. febr. 19. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Unokatesóim között 11 hónap korkülönbség van. Nagynéném a szülés után még nem menstruált mikor teherbe esett.

Csak azt nem tudom, hogy hogy és mikor vette észre :D

2014. febr. 19. 15:36
 7/7 anonim válasza:
2 hónapos volt a lányom amikor teherbeestem.Szoptattam rendesen,menzeszem csak azelőtt jött meg pár nappal (mint később kiderült),hogy teherbeestem ismét.Nem is vettem észre sokáig.Egyik nap felkeltem hányingerrel,gyorsan elszaladtunk tesztért és pozitív volt.Doki kivizsgált és már a 14. hétben jártam.11 hónap van köztük.És már nem kellett neki a cici ezek után.
2014. febr. 19. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!