Szoptatás alatti teherbeesés, csak informálódnék?
Figyelt kérdés
2 hónapja szültem igény szerint szoptatok. Nincs menzeszem így ha véletlenül terhes maradnék hogy tudnám meg? Előváladéktól mennyi az esély a teherbeesésre? Ha maradt valaki terhes a baba elfogadta a cicit?2014. febr. 19. 14:23
1/7 anonim válasza:
Az én babám 8 hónapos volt, amikor teherbe estem, előtte már kétszer menstruáltam, úgyhogy abból észrevettem. Utána még három hónapig szoptattam. Százalékosan nem tudom pontosan, de van esély előváladéktól is teherbe esni.
2/7 anonim válasza:
Az enyém 1 éves volt, amikor szoptatás mellett teherbe estem, de én is menstruáltam már előtte, 4*, az 5. maradt ki. Mi nem védekeztünk, kis korkülönbséget akartunk.
3/7 anonim válasza:
Ja, és a cicit elfogadta utána is, de elválasztottam mégis, amikor már biztos volt, mert azt mondta a védőnő, a nagy megeszi a kicsi elől a vitaminokat, meg hogy görcsöket okozhat a szpptatás. Aztán hallottam utána, hogy sokan nem választották el, egészséges, nagy babát szültek, és időre, de nem bánom hogy nem kockáztattam.
4/7 Gyönyörűséges válasza:
amikor nincs menszesz akkor a nodokim azt mondta h minden honapban tesztelni kell..11 honapos babam mellett lettem terhes,.de akkor mar 5 honapja menstrualtam es terveztuk is, igy tudtam, h mi a szitu. Ekkor mar csak napi ket cici volt, 14 honapos koraban magatol abbahagyta es el is apadt a terhesseg miatt,.szerintem ezert is nem kert mar tobbet mert nem jott belole. Valakinek maskepp alakul!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!:)
2014. febr. 19. 14:35
6/7 anonim válasza:
Unokatesóim között 11 hónap korkülönbség van. Nagynéném a szülés után még nem menstruált mikor teherbe esett.
Csak azt nem tudom, hogy hogy és mikor vette észre :D
7/7 anonim válasza:
2 hónapos volt a lányom amikor teherbeestem.Szoptattam rendesen,menzeszem csak azelőtt jött meg pár nappal (mint később kiderült),hogy teherbeestem ismét.Nem is vettem észre sokáig.Egyik nap felkeltem hányingerrel,gyorsan elszaladtunk tesztért és pozitív volt.Doki kivizsgált és már a 14. hétben jártam.11 hónap van köztük.És már nem kellett neki a cici ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!