Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon bénák vagyunk?!

Nagyon bénák vagyunk?!

Figyelt kérdés
Szóval, valószinűleg 16.-an volt peteérésem (bő tojásfehèrje nyák, mellérzékenység, és a kalkulator szerint ez volt a legtermékenyebb napom) babát tervezünk, csak hogy történt egy kis baki, 8 év megszakításos "védekezés" utàn a páromba annyira bele rögződött, hogy ki kell venni, hogy meg is tette (hasamra ment) és én pedig a kezemmel megpróbáltam a hüvelyembe juttatni. Nagyon kínos és nagyon idiótán hangzik tudom!!! És elszomorodtam mert valószínűleg tényleg az lehetett volna a sikeres nap mert előtte 1-2 nappal görcsölt a hasam(petefészkem) és ugye ez azért vanl mert èrik a tüsző ès màr feszül..aztán 16.án elmúlt a fájdalom és volt ez a bő folyás, na meg pontosak a ciklusaim is és akárhogy számolok tényleg akkor volt ovuláció. Tudom nagyon hülyeség és, hogy nem meghatározható a peteérés.. Ja és előtte lévő napokban nem tudtunk együttlenni :( szerintetek mennyi az esély így?? 17.nagyon kevés folyas 18.full szárazság..

2014. febr. 19. 00:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagytok nagyon bénák, a gyermeket akaró párok (főleg nők) néha elképesztő dolgokra képesek, magamról tudom :)

Szóval ha van a tojásfehérjés nap, akkor szerintem az előtte és utána való nap is tökéletes az együttlétre! :) Nekünk annak idején e nap után 2 nappal jött össze a lányunk (ez volt abban a hónapban :(( ), az egyetlen együttlétünk, ezért tudom ilyen biztosan.

SZóval nem próbálkoztatok másnap vagy harmadnap? Így szerintem kevéske az esély rá... de persze a lehetősége megvan.

2014. febr. 19. 00:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) másnap nem tudtunk sajnos mert a párom késő estig dolgozott èn meg nem vàrtam meg elaludtam, harmadnap igen amikor már nem volt semmi folyás ..De ekkor már sikeresen!:D
2014. febr. 19. 00:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor reméljük nyerő lesz a 3. nap.. (nekünk is akkor jött össze) :) Hajrá drukkolok! :)
2014. febr. 19. 01:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!:)
2014. febr. 19. 01:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi már jó ideje (több, mint egy éve) próbálkoztunk sikertelenül. Én is biztos voltam abban, hogy melyik a legtermékenyebb nap/napok (pont úgy, mint te). Ilyenkor mindig erőltettem is picit az együttléteket. Aztán egyszer úgy istenesen összevesztünk előtte, így persze nem volt szex vagy másfél hétig. Én persze el voltam keseredve, hogy egy újabb sikertelen hónap... Sokat sírtam azokban a napokban. A vélt peteérés utolsó napja utáni negyedik napon voltunk együtt, már nem is számítottam rá, de legnagyobb meglepetésemre elmaradt a következő mensim, és kiderült, hogy várandós lettem a lányunkkal. :D Fel a fejjel! Üdv.: Két és fél éves csajszi anyukája.
2014. febr. 19. 04:32
 6/9 A kérdező kommentje:
De jó ilyeneket olvasni! Szívből gratulálok:) Köszönöm szépen nagyon rendesek vagytok! Azt hittem ezért a kérdésért majd szépen "kiosztanak", meg majd osztják az észt!:) De hálistennek vannak még normális emberek mert, majdnem minden kérdésnél azt látom, hogy a válaszolók sz@rrá oltják a kérdezőt..Köszi csajok!!
2014. febr. 19. 04:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok! !!
2014. febr. 19. 07:23
 8/9 anonim ***** válasza:

ennyire én nem merültem bele a dolgokba :) de az a petesejt azért csak él valamennyi ideig, tehát ha volt is bő folyásod, lehet akkor kezdett megérni a petéd és talán még lehet az a 3. nap nem volt késő.

Amúgy máskor is lehet ám peteérésed!!!! Ne csak ezekre a napokra koncentrálj! Jó nem azt írom, hogy akkor minden nap kell csinálni, mert az meg a spermáknak nem tesz jót, mert csökken. Egy orgazmus is okozhat peteérést állítólag, sőt van aki menstruációkor lesz terhes. Szóval csináljátok rendszeresen.

2014. febr. 19. 08:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. febr. 19. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!