Szerintetek szoptatás mellet lehetek terhes?
Nagyon szeretnénk a párommal egy kistestvért a fiamnak az első egyből sikerült.A fiamat még mindig szoptatom 1 éves. Minden 4 óránként szopizik.Már 4 hónapos kora óta menstruálok de össze vissza jön meg 24-28 naposak általában.
Köszönöm a segítséget:)
Olvasd el!
[link] - szoptatás mellett is maximum a gyerek 6 hónapos koráig nyújt (egyébként sem teljes) védelmet
Szerintem a nők nagy részénél semmi akadálya a terhességnek! A barátnőm 7 hónapos kisfiú mellett, akit 3 óránként még szoptatott spontán ikrekkel lett terhes :) Még egyetlen menszesze se volt, így nagyot néztek :D Én viszont a másik típus vagyok, kétszer is volt biokémiai terhességem a szoptatás alatt, 8 hónapig próbálkoztunk, egyszer sem maradtam terhes. Elválasztottam a kisfiamat, amikor 15 hónapos lett és az első szoptatásmentes hónapban terhes is lettem...
16 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!