Ki nem várja keddre? Akár jövő hétre? Hogy vagytok? Mióta tervezitek hogy összejöjjön? Hogy bírjátok hogy még ne teszteljetek?
Hát nagyon esz a fene a teszt miatt,de nem tudtam venni.Nagyon akarok tesztelni.:)
5-ös
Sziasztok!
A hőm még mindig magasan fent van viszont a délutáni tesztem negatív...teljesen elvagyok szontyolodva.
Ne legyel elszontyolodva, meg nincs veszve semmi. A hod szepen fentvan, mensi sehol es ez az ami fontos. Holnap vagy holnaputan tesztelj megint de reggel. Szerintem nem delutan kellett volna tesztelned (hacsaknem eltetted a reggeli elso pisit es azzal csinaltad, de nem ugy irtad ugyh nem hiszem)...
Fel a fejjel, meg van remeny :-) szoritok! 2-es voltam
Hát nem az elsőből csináltam sajnos.
Szerintem pénteken fogok tesztelni legközelebb:) persze ha addig nem jön meg...Köszönöm a szurkolást és bíztatást, jól esik.
Sajnálom, de a hőd miatt még bizakodhatunk :) Szerintem is reggeli vizeletből csináld legközelebb!
6-os
Sziasztok!
Hát szerintem ez a hónap is elúszott.Ma reggelre valami barna maszat jelent meg ami minimális volt a nap folyamán is.A hőm még mindig 37,1 amit nem értek hisz mensi előtt mindig leesik.Elvagyok most egy kicsit keseredve,de pár nap és túlteszem magam rajta.
5-ös
Kedves Kérdező!
Szerintem esélyes vagy rá :).Viszont Nekem elmúlt a folyásom...
5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!