Ki nem várja keddre? Akár jövő hétre? Hogy vagytok? Mióta tervezitek hogy összejöjjön? Hogy bírjátok hogy még ne teszteljetek?
2-es vagyok. Tesztelesre nem volt szukseg ma reggel ugyanis sajnos megjott. :-(
De mar alig varom hogy ujrakezdjuk ezt a honapot!!:-)
5-os remelem te meg jol allsz!!! Nagyon Drukkolok! !! Jobban van a fogad?
Sajnálom 2-es :'(!
Nekem ma a délutáni 25-ös teszt negatív,de mensi sehol.Hőm reggel 36,9 (mint mindig amikor 6:20-kor kelek).A hasam nem görcsöl a petefészkeim szurkálódnak néha.Melleim párom szerint nőtt,de nem fájnak.Hát nem tudom...ha nem jön meg akkor majd csak 28-án tesztelek újra.
5-ös
Hát lányok ma volt a vége,hogy meg kell jönnie és nem jött meg :)A hőm felment ma reggel 37,2-re és enyhe hányinger gyötör.Viszont ami miatt aggódok az az,hogy 2-3 napja görcsölök..hol erősebben hol gyengébben és a mellem nem fáj.
Remélem nemsoká csíkos tesztről adhatok hírt :)
5-ös
Remélem én is.Bizakodok a ma reggeli magasabb hőm miatt (37,2) és iszonyat hányinger gyötör kaja óta.Előtte is éreztem már mikor felkeltem,de most szörnyű.
5-ös
2-es! Sajnálom nagyon, hogy megjött :( Viszont jó hogy pozitívan állsz a dologhoz! Sok sikert kívánok a továbbiakban!
5-ös! Remélem te pozitívat fogsz tesztelni! Nagyon szorítok!!! :) A hőd nagyon bíztató! ;) Remélem nem fogod kibírni és hamarabb tesztelsz pénteknél :)
Szép estét!
6-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!