Ki nem várja keddre? Akár jövő hétre? Hogy vagytok? Mióta tervezitek hogy összejöjjön? Hogy bírjátok hogy még ne teszteljetek?
9es, teszteltel es negativ vagy megjott??
En eltettem az elso pisimet, ha napkozben nem jon meg akkor munka utan ha hazaerek megcsinalom vele a maradek tesztemet. De nagyon mindjart megjon erzesem van :-( 2.voltam
sziasztok!
Megjött:-( Bár megfogadtam,hogy nem lesz sürgős a baba,mert már van két csodaszép gyermekem.Mégis megkönnyeztem ,hogy nem sikerült.Talán a második hónapban sikeresebb lesz.Remélem jövőhónapban mindenki sikerrel jár akinek most nem sikerült.9es
Sajnalom csajok :-(
Nekem meg semmi, a reggelrol eltett pisivel a teszt negativ.
Ha addig nem jon meg akkor pentek reggel megint tesztelek.2.voltam
Sajnálom lányok! Tudom milyen rossz a negatív teszt, volt benne részem sajnos elég sokszor :( Azért a következő hónaphoz sok sikert kívánok nektek!!!!!! 2-esnek meg még nagyon szorítok, hogy pénteken pozit teszteljen!!!!!
(6-os)
Sziasztok!
Sajnálom akinek megjött.Akinek meg még negatívot mutat a teszt annak van remény.Nekem ma feljebb ment a hőm 37,1-re de nem tudom...a mellfájdalom elmúlt,most rossz a gyomrom...folyás megmaradt és állandóan álmos vagyok (de ez lehet az új munkahely miatt).Ha vasárnapig nem jön meg akkor hétfőn tesztelek.
5-ös
Szerintem tesztelj 2-es:)!Nagyon szurkolok a 2 csíkodhoz:)!!!
Igen jó jel,hogy fent van a hőm,de viszont néha görcsölgetek,hol a hasam hol a jobb petefészkem...
5-ös
ja meg begyulladt a fogam...
5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!