Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S.! Lombikra készültem...

S. O. S.! Lombikra készültem jövő hónapra, most p3-as a citológiám. Így lehet még lombik?

Figyelt kérdés
Nagyon elkeseredtem, az orvosom(akinél már szültem) azt mondta, ő nem javasolja. Nem a baba hanem az én egészségem miatt. 4 éve már volt p3-as eredményem, HPV-vel, de elmúlt.
2013. aug. 16. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én sajnos p 3-assal műtétre kerültem. Szerintem először vizsgáljanak ki, és ha gond van, azt szüntessék meg. 3 lombikom volt, tudom, hogy nem olcsó mulatság, nem érdemes kockáztatni, mert ha mégis sikerülne, és valami gond van a méheddel, akkor baja lehet a babának is. Akkor pedig hiába a beavatkozás, a gyógyszerek, stb...

Fel a fejjel!

2013. aug. 16. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Nekem is kellett elotte rakszures, megneztek az eredmenyt.

Szerintem igy nem allnaki neki.

2013. aug. 16. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem az első lombik előtt P2-es volt a citóm, HPV gyanúval, mivel csak gyanú volt, nekivágtunk. 6 embriónk lett, 2-t beültettek, 4 fagyiba. A beültetettek nem tapadtak meg, a fagyibabáink pedig nem ébredtek fel, elhaltak. Akkor már P3 volt a citóm, és beigazolódott a HPV. Méhnyak konizációs műtétem volt tavaly decemberben. 3 hónap szünet, aztán már P1-es lett a citológiám. A következő lombikban szintén 6 embriónk lett, 2-t beültettek, nem sikerült, a 4 fagyiból 3 felébredt. Egy megtapadt, de elvetéltem sajnos. Óriási volt a különbség a két lombik között. A méhnyakrák durva dolog, RÁK, nem érdemes vele játszani. Műtéttel hamar felgyógyulsz, és utána bátran lombikozhatsz. Egyébként régebben nekem is volt már P3 a citológiám, akkor gyógyszerekkel P2 lett, de úgy látszik, legyengült a szervezetem, talán nem tűnt el a vírus teljesen, és kiújult. Mindent megteszek érte, hogy ne jöjjön vissza! Vitaminok, egészséges életmód, erős immunrendszer!
2013. aug. 18. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!