Ki nem várja keddre? Akár jövő hétre? Hogy vagytok? Mióta tervezitek hogy összejöjjön? Hogy bírjátok hogy még ne teszteljetek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 11:04
11/69 anonim válasza:
Kösziiii :)
Ilyen a teszem: [link]
12/69 anonim válasza:
Gratulálok! Nagyon erősen kijött a csík:)
13/69 A kérdező kommentje:
Gratula a 6-nak! Nem tudom a holnap reggelt megvárni igy én is tesztelek ma egyet. Kiderül mi lesz :)
2014. febr. 17. 14:22
14/69 anonim válasza:
6.gratulalok!!!! Nagyon orulok a pozi tesztednek! Es milyen szep eros kret csik!!
Kerdezo ird meg mi lett ha teszteltel, kezdtek felcsigazni, lehet h envis ellovok egyet holnap reggel :-)
16/69 anonim válasza:
Köszi mindenkinek!!!!!!!!!!!! :) Alig várom, hogy ti is csatlakozzatok hozzám! :)
Kérdező! Nem várod meg inkább a reggelt?...akkor azért sokkal koncentráltabb a vizelet. Bárhogy döntesz, nagyon szorítok! É. (6-os) :)
17/69 A kérdező kommentje:
Full negativ:( De még reménykedek! megjönni nem jött meg!
2014. febr. 17. 16:02
18/69 anonim válasza:
én szerdára nem várom, mai teszt nega..de még nem adom fel! :)
19/69 A kérdező kommentje:
Én ha addig nem jön meg akkor csak csütörtök reggel hogy még biztosabb legyen. Addig mindenképp ki kéne mutassa ha nem jön meg. Reménykedjünk :)
2014. febr. 17. 17:03
20/69 anonim válasza:
Szia Kérdező!
Írd majd meg az eredményt csütörtökön.Én is akkor tesztelek majd:-) Remélem mind ketten olyan szép erős tesztet látunk majd mint a 6os.Na meg persze remélem mindenki pozit tesztel aki azt akar:-)
9es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!