Körülbelül mikortól lehet észrevenni magatokon változást ha terhesek vagytok de még a menszeszetek nem jött meg? Mik lehetnek a jelek?
Nekem aktus utáni 14.napon reggel volt az első tünetem,hányingerrel ébredtem és egész délelőtt olyan rossz volt a közérzetem,nem kívántam enni sem.Ja és érdekes módon mindkét gyerkőcnél ez volt a legelső tünetem. Rá pár napra pedig a teszt is engem igazolt.
Amúgy sokan még mellfeszüllésre,fejfájásra, "mindjárt megjön" érzésre is panaszkodnak,de ezek a tünetek nekem csak később jelentkeztek.
Nekem pontosan a menzesz előtt egy héttel kezdődött. Hánytam, hányingerem volt , erős álmosság (délután 1-2 fele simán el tudtam aludni, ez szerencsére csak 2 napig volt) éhség érzet, egyszer a fejem is fájt. Állandó tünet meg a hasszúrkálás volt és olyan érzés, hogy bármikor megjöhet.
Azt hittem a hányás meg az álmosság biztos valami elkapott nyavaja miatt van, de utólag valószínűleg a terhesség miatt volt :)))
En a nem várt elott 3 nappal teszteltem pozitívat.
A nem várt előtt 4-5 nappal már hasmeneses tuneteim voltak.
A melleimen az erek pedig nagyon-nagyon durván kirajzolodtak és hatalmasak voltak :-)
Fáradékonyság este hamarabb aludtam el. Prémenstruációs tünetek elmaradása (pl. mellfeszülés).
Figyeld magadat, hogy jelentkeznek vagy elmaradnak olyan tünetek amik nem jellemzőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!