Tényleg lehet kapni olyan tesztet ami kimutatja körülbelül hogy hány hetes terhes valaki?
igen ahogy az elsö mondta, de csak 3 funkciója van.
negatív
3-4 hetes
5-6 hetes
ennyi.
Az indikátoros Clearblue Digitális terhességi teszt pontossága a várható periódus első napjától kezdve meghaladja a 99%-ot.
Ez az egyetlen olyan teszt, amely elárulja azt is, hogy hány hét telt el a megfogamzás napja óta.
A teszt eredményei megbízhatók.
Érzékenységének köszönhetően akár 4 nappal előbb is használható.
Használata egyszerű, a teszt folyamatát homokóra szimbólumával jelzi.
Már mindent leírtak előttem, ára 2-3 ezer körül van. Én 2 éve vettem, akkor még 3 ezer körül volt. Gyógyszertárban lehet kapni. Ha pesti vagy, akkor úgy rémlik, hogy a Westend gyógyszertárban van ilyen (illetve, ha valakit érdekelne, digitális ovulációs teszt is van, bár borsós az ára), én a fóti Cora-ban is láttam anno, és talán a Mammut II gyógyszertárban (ami a -1-es szinten van azt hiszem).
Itt sokan kritizálják a Clearbluet, én nem értek vele egyet. Szerintem a legjobb teszt, a digitális változata meg pláne, nagyon szuper!! Én vettem abból olyat is, ami digitális, de csak egy - vagy + jelez ki, de olyat is rendeltem, ami a hetet írja ki. Mindkettő tök jó, nem kell szenvedni azzal, hogy most ez halvány pozitív vagy sem. Én is menzesz előtt 3-4 nappal! teszteltem vele és már pozitív volt, igaz a corax is, de a többi teszt mind negatív volt (a sokat dícsért Qupido is). Szóval, én rengeteget teszteltem sok fajta teszttel, és ezt csak ajánlani tudom. Sok sikert, remélem, pozitívat tesztelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!