Lilly teszt a nem várt után 3 nappal reggeli vizeletből már kimutatja ha baba van?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 12:41
1/7 anonim válasza:
szerintem igen,ha halványan is de látszana.
Persze,ha késői pé-d volt akkor lehet még korai volt.
Nem nézted mikor volt ovud?
2/7 anonim válasza:
Ha nem későbbi peteérésed volt, akkor igen. Nekem 3 nap késésnél este lett egyértelmű pozitív, az ovum pont középidőben, a 14. napon volt.
3/7 A kérdező kommentje:
Az ovumhoz képest számoltam a nemvártat. 8-9 tájékán volt. Ahhoz adtam a 14 napot. Jól számoltam ugye? Tünetek már vannak a babára, fáj a mellem, de nagyon, hányingerem van két napja, de inkább ma éreztem először erőteljesen. HOlnap megcsinálom a tesztet reggel! SZorítsatok! :)
2012. márc. 23. 14:13
4/7 anonim válasza:
Írj mindenképp!:)És drukkolok!
34hkm
5/7 anonim válasza:
Igen, jól számoltad. Drukkolok! Írj majd.
6/7 A kérdező kommentje:
Ok, mindenképpen írok! Nagyon remélem, hogy nem csak a testem játszik velem... De csak mensihez ilyen erős tüneteket produkálni...
Írok holnap!!! Szorítsatok! :)))
2012. márc. 23. 20:07
7/7 A kérdező kommentje:
Negatív lett és ma reggelre meg is jött... Hát ennyi volt! :(
2012. márc. 24. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!