3 Tesztet csináltam: 1. Nem várt előtt 6 nappal: Medi-Lab (nov.30) reggeli első 2. Dec.1. délután HCG line kazetta 3. Dec.3. reggeli első HCG line vizeletsugaras Mindhárom pozitív lett, szerintetek megkönnyebbülhetek?
Figyelt kérdés
Csak annyi negaítvat olvasni a tesztekről és a fals pozitív eredményekről.2011. dec. 4. 17:30
1/8 anonim válasza:
Hát én már biztos nem pazarolnák több pénzt tesztre.Még egy kicsi türelem aztán lehet dokihoz menni,hogy már tutira lássa a dolgokat.
Gratulálok!
2/8 anonim válasza:
Igen,ha mind három teszt pozitív akkor biztos lehetsz,hogy az!!!Gratulálok kismama!!!:-)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) az az igazság, hogy valaki rám ijesztett, hogy még korán teszteltem és lehet fals pozitív a teszt... vélhetően ha nem lennék terhes, akkor én is kiröhögném magamat egy ilyen kérdésért :).
2011. dec. 4. 19:25
7/8 anonim válasza:
Gratulálok!
Én nagyon örülnék egy pozitív tesztnek is, nemhogy háromnak!
8/8 anonim válasza:
Ha poztívat mutatna a teszt ha túl korán csinálod, szerinted lenne bárki aki pazarolná a pénét tesztekre?:) Szuper, gratulálok! A pozitív az terhességet jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!