Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menszi előtt 3 nappal reggeli...

Menszi előtt 3 nappal reggeli vizeletből kimutatná a teszt, ha terhes vagyok? Vagy még az esti is?

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon érzékeny tesztek, de ebben az időben adhat hamis eredményt! Én megvárnám a menszesz első napját!
2012. márc. 22. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Esti nem, max. a reggeli, de az is adhat fals eredményt. Várd meg amíg kimarad!
2012. márc. 22. 19:04
 3/8 A kérdező kommentje:
De olyan nehéz... :( Kíváncsi vagyok rá. Régóta próbálkozunk. Több, mint 1,5 éve...
2012. márc. 22. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem pl nem mutatta ki elötte pár nappal.Kétségbe is estem,hogy na már megint nem...aztán meg a nemvárt napján mégis csak + lett.Türelem :)
2012. márc. 22. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 11. DPO-n mutatott pozitívat a 25-ös vaterás Wondfo teszt.

Halvány volt ugyan, de tisztán kivehető, egyáltalán nem kellett erőlködni, hogy lássam.

Nem hittem el, még aznap délután csináltam másik tesztet 2,5 órás vizeletből, ugyanolyan halvány pozitív lett.

Ma vagyok a 15. napon, a ma reggeli már majdnem olyan erős, mint a kontrollcsík.

2012. márc. 22. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 2. babánál 3 nappal előtte kimutatta délutáni pisiből, erős pozitív.

Aztán attól pánikoltam, hogy nehogy méhenkívüli legyen.

De normált terhesség volt.

2012. márc. 22. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mensi előtt vagyok 3 nappal, ma teszteltem egy corax be sure-al hát negatív lett!

Már 3 éve próbálkozunk, a hőm szépen fennt van, 5 napja érzekenyek a melleim Én nagyon bizakodom!!

[link]

2012. márc. 23. 08:18
 8/8 anonim válasza:

Szia. Nekem az első terhességem a 10-es Qupido teszt 3 nappal a nemvárt menszi előtt már kimutatta. Igaz még halvány volt a második vonal, reggeli vizeletből volt, de már pozitív volt...

Azért én várnék a nemvárt napjáig...

2012. márc. 23. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!