Laparoscopia ás Histerospoia után a menszeszetek időben megjött?
Először is BUÉK mindenkinek aki olvassa kérdésem. Dec. 11-én műtöttek volt lapar, histero altatásban és endometriozisra utaló csomót is találtak, valamint vmi összenövésfélét. A műtét végeredménye hogy sajnos a petevezetékeim egyikét sem tudták átjárhatóvá tenni. Így csak a lombik program marad a várva várt (4 év) babára.
A műtét a ciklusom 12. napján volt, pé-m elvileg a 17-19 cn-en. a mensim viszont késik már 4 napja. Tudom nem nagy idő, ez lehet a műtét eredménye? Voltunk már együtt védekezés nélkül. Nem lehetséges esetleg hogy annyira sikerült egy pici helyet átfúvatni hogy mégis babás leheték? Olvastam már ilyet.
Köszönöm a válaszokat.
Én hallottam már ilyenről, sőt itt olvastam is ilyet a fórumon!! Sokan írták, hogy lombik előtt közvetlenül spontán terhesek lettek. Szóval nem lehetetlen. Nagyon szorítok, hogy baba legyen :)) Miért nem tesztelsz? (bár gondolom 4 év után már félsz a negatív eredménytől, így pedig bizakodhatsz, megértem).
Neked is BUÉK és babát kívánok az új évben :))
Nekem az orvosom lapar után 6 hétig javasolta hogy ne legyenek együttlétek.Be is tartottuk.Nekem 2-3 nappal hamarabb jött meg,mint kellett volna! Nekem is endometriózist találtak,mi 5 és fél éve várunk a babára!!!
Sok sikert és BÚÉK
Köszönöm a válaszokat!
Ha nem jön meg holnap veszek egy tesztet, vagy kettőt és holnap estére vagy másnap reggel megcsinálom ha mensinek nyoma sem lesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!