Peteérés után 8 nappal miért esett le a hőm?
Köszönöm :))
Huh az még jó messze van :(
Szurkolok, hogy fent maradjon a hőd!
Szerintem ott lesz a baba :)
Nekem a melleim nem voltak érzékenyek egyáltalán.
Csak hányingerem volt, álmossag tört rám akar délelőtt delutan is valamint hasszurkalasaim voltak 2 hétig. Menzesz elott es után 1 héttel.
Kiváncsi vagyok Neked milyen lesz, drukkolok, hogy pozitív legyen a teszt. Akkor olyan 20.-a körül/után mar tesztelhetsz
Hát tényleg elég messze van még a 20-a,de ma vagyok a 10. napon lehet 4 nap múlva megpróbálom hátha....ma volt délelőtt egy kis hányingerem meg a mellbimbóm is egyszer nagyon fáj egyszer nem.
Aranyos vagy,hogy szurkolsz:)!Jó lenne már 3 év után végre egy egészséges terhesség nem csak vetélés.(1,5 éve 8 hetesen nem tudni miért).
Remélem most akkor sikerül Nektek :)
Lehet, hogy a hányinger arra utal.
Kiváncsi vagyok! Majd ird meg a teszt eredményét :)
továbbra is drukkolok!
Ma reggelre ilyen lett a görbém:
Érdekes mert a bal mellbimbóm iszonyúan fáj,a jobb is de a balhoz nem lehet hozzáérni :).Meg ha tv-t nézek 10 perc és elalszok.Nagyon remélem,hogy ezek annak a jele és nem a szervezetem szórakozik :)
kivancsi vagyok, remelhetoleg vegig fent marad :))
majd ird meg az eredmenyt ;)
Ma reggelre ilyen lett a görbém..nem tudom a korábbani kelés miatt van ez vagy megfog jönni.Még mindig fáj a mellbimbóm és egyre több a krémes folyásom...Sztem nincs baba:'(
Kedves kerdező!
Ez szerintem nem nagy leesés. amig nem megy le 36,8 alá addig szerintem jó. Sok a folyasod? akkor lehet az baba lesz :) Nem akarlak biztatni sem, de nekem mindennap volt folyasom, olyan kremes vizes kevereke, latszodott, hogy van...
Mindenki más, Neked kell tudnod ismerned a saját tested. Ne éld bele magad, de szerintem meg ne is keseredj el, es ha netán nem iskerül ne add fel, a következő hónapban meg vedd lazábban.
De en szurkolok! Hamarosan tesztelhetsz!
Ilyen lett ma reggelre a hőm...Sztem elmegyek veszek egy tesztet és ellövöm délután.Az nem kifejezés,hogy sok...napi 2 tisztaságit használok el...
Hát a délutáni tesztem negatív lett...
A görbém így alakul:
Ha vasárnapig nem jön meg akkor hétfőn megpróbálkozok még 1 tesztel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!