Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után 8 nappal miért...

Peteérés után 8 nappal miért esett le a hőm?

Figyelt kérdés
Peteérés után vagyok 8 nappal és ma reggelre leesett a hőm és fáj a hasam.Mi lehet ez?
2014. febr. 10. 11:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm :))

Huh az még jó messze van :(

Szurkolok, hogy fent maradjon a hőd!

Szerintem ott lesz a baba :)

Nekem a melleim nem voltak érzékenyek egyáltalán.

Csak hányingerem volt, álmossag tört rám akar délelőtt delutan is valamint hasszurkalasaim voltak 2 hétig. Menzesz elott es után 1 héttel.

Kiváncsi vagyok Neked milyen lesz, drukkolok, hogy pozitív legyen a teszt. Akkor olyan 20.-a körül/után mar tesztelhetsz

2014. febr. 12. 19:04
 12/24 A kérdező kommentje:

Hát tényleg elég messze van még a 20-a,de ma vagyok a 10. napon lehet 4 nap múlva megpróbálom hátha....ma volt délelőtt egy kis hányingerem meg a mellbimbóm is egyszer nagyon fáj egyszer nem.

Aranyos vagy,hogy szurkolsz:)!Jó lenne már 3 év után végre egy egészséges terhesség nem csak vetélés.(1,5 éve 8 hetesen nem tudni miért).

2014. febr. 12. 20:01
 13/24 anonim ***** válasza:

Remélem most akkor sikerül Nektek :)

Lehet, hogy a hányinger arra utal.

Kiváncsi vagyok! Majd ird meg a teszt eredményét :)

továbbra is drukkolok!

2014. febr. 14. 02:49
 14/24 A kérdező kommentje:

Ma reggelre ilyen lett a görbém:

[link]

Érdekes mert a bal mellbimbóm iszonyúan fáj,a jobb is de a balhoz nem lehet hozzáérni :).Meg ha tv-t nézek 10 perc és elalszok.Nagyon remélem,hogy ezek annak a jele és nem a szervezetem szórakozik :)

2014. febr. 14. 10:38
 15/24 anonim ***** válasza:

kivancsi vagyok, remelhetoleg vegig fent marad :))

majd ird meg az eredmenyt ;)

2014. febr. 15. 00:25
 16/24 A kérdező kommentje:
36,9 és 37 között ingadozik a reggeli hőm...már csak pár nap és kiderül :)
2014. febr. 16. 16:24
 17/24 A kérdező kommentje:

Ma reggelre ilyen lett a görbém..nem tudom a korábbani kelés miatt van ez vagy megfog jönni.Még mindig fáj a mellbimbóm és egyre több a krémes folyásom...Sztem nincs baba:'(

[link]

2014. febr. 17. 20:55
 18/24 anonim ***** válasza:

Kedves kerdező!

Ez szerintem nem nagy leesés. amig nem megy le 36,8 alá addig szerintem jó. Sok a folyasod? akkor lehet az baba lesz :) Nem akarlak biztatni sem, de nekem mindennap volt folyasom, olyan kremes vizes kevereke, latszodott, hogy van...

Mindenki más, Neked kell tudnod ismerned a saját tested. Ne éld bele magad, de szerintem meg ne is keseredj el, es ha netán nem iskerül ne add fel, a következő hónapban meg vedd lazábban.

De en szurkolok! Hamarosan tesztelhetsz!

2014. febr. 18. 00:50
 19/24 A kérdező kommentje:

Ilyen lett ma reggelre a hőm...Sztem elmegyek veszek egy tesztet és ellövöm délután.Az nem kifejezés,hogy sok...napi 2 tisztaságit használok el...

[link]

2014. febr. 18. 08:59
 20/24 A kérdező kommentje:

Hát a délutáni tesztem negatív lett...

A görbém így alakul:

[link]

Ha vasárnapig nem jön meg akkor hétfőn megpróbálkozok még 1 tesztel...

2014. febr. 20. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!