Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után 8 nappal miért...

Peteérés után 8 nappal miért esett le a hőm?

Figyelt kérdés
Peteérés után vagyok 8 nappal és ma reggelre leesett a hőm és fáj a hasam.Mi lehet ez?
2014. febr. 10. 11:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nekem is pont a 8.napon esett le, akkor ágyazódott a picikém :)
2014. febr. 10. 11:49
 2/24 A kérdező kommentje:
Feltudnád rakni kedves első a babás görbédet?Mennyit esett?Mert Nekem 36,9-ről leesett 36,5-re...
2014. febr. 10. 12:08
 3/24 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem lehetséges, hogy beágyazódás miatt esett le. Mert nem esett vissza az alaphőre, vagy igen?

Nekem esett 36.7-ről 36.5re.

De utána végig fent maradt 36.7-en és pozitivat is teszteltem.

Nekem általában a mezesz napján leesett alaphőre 36.2-re.

Drukkolok, hogy beágyazódás legyen!

2014. febr. 10. 20:16
 4/24 A kérdező kommentje:
Igen alaphőre esett,de soha nem volt még ilyen.Reménykedem,hogy holnap reggel feljebb megy a hőm...Majd megírom mi lett :)
2014. febr. 10. 20:40
 5/24 anonim ***** válasza:

Reménykedjünk!

Rendben kiváncsian várom mi lesz!

Drukkolok!!

2014. febr. 10. 20:44
 6/24 A kérdező kommentje:

Hát ma reggelre felment 36,8-ra :)habár 1 órával hamarabb keltem,nem tudtam aludni....majd holnap reggel kiderül a rendes időben mérem akkor mennyi lesz :)

Érdekes de reggelre a melleim kéz felőli oldalán olyan mintha izomlázam lenne...

2014. febr. 11. 13:26
 7/24 A kérdező kommentje:

Ilyen a görbém,de sztem ez nem babás görbe.Soha nem volt még ilyen magasan az alaphőm...

[link]

2014. febr. 11. 13:28
 8/24 anonim ***** válasza:

De furi a görbéd. Lehetett az beágyazódástol is!!

Nem biztos, de nincs kizárva! Látom teszteltél is, szerintem az túl korai volt még!

Mikorra nem várod ?

2014. febr. 12. 01:58
 9/24 anonim ***** válasza:

Itt az én görbém. (2. Es az utolsó válaszoló vagyok)

[link]

Mi alig tudtunk együtt lenni pont akkor amikor kellett volna, mert utazgattunk és annyira elterelte a figyelmemet erről a baba projectről, hogy attól a két együtt léttől sikerült :D :))

2014. febr. 12. 02:02
 10/24 A kérdező kommentje:

A teszt csak azért volt mert nagyon magas ebben a hónapban az alaphőm és a menzim se volt olyan amilyennek kellett volna lennie.

A hőm ma reggelre feljebb szökött 36,9-re :)20-23 közt valamikor nem várom,de tegnap óta olyan mintha izomláz lenne a mellembe...

Hát ebből a görbéből nem mondtam volna,h baba van :)Gratulálok és szép baba várást :)

2014. febr. 12. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!