A lent leírtak alapján mennyi lehet az esélye?
A ciklusaim szinte pontosan 28 naposak, de előfordult már, hogy a stressz miatt a mensim pár napot (4-5) késett. A hét elején, pontosabban kedden kellett volna megjönnie, de igazából nem aggódtam, mert elég kemény hónap áll mögöttem és a stressz nálam befolyásoló tényező, ha késésről van szó. Viszont 6 napot soha nem késett, ma ugyan rendesen megjött, és mivel eddig is mindig nagyon vigyáztunk a párommal, nem is aggódtam. Kíváncsi lennék, hogy járt-e már valaki úgy, hogy késve bár, de megjött neki, mégis terhes volt?
Ui: Holnap első dolgom lesz tesztet venni, de addigis szeretném megtudni, járt-e valaki hasonló cipőben? (Tüneteim nincsenek, rendesen vérzek)
Előre is köszi a válaszokat! :)
Nem vagy az, ebbe inkább azok a nők szoktak, amolyan utolsó szalmaszálként kapaszkodni, akik nagyon szeretnének teherbe esni... Persze van ilyen is, de a vérzés olyankor általában nem szokványos mennyiségű.
Szerintem nincs miért aggódnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!