A leírtak alapján negatívnak számít a teszt?
Sziasztok.
1 hete késik a menstruációm,csináltam ma egy tesztet,mikor készen volt egy csíkot láttam.
Megnéztem fény felé tartva,és akkor láttam a második csíkot,halovány volt,de fénynél látható.
Ha fontos esetleg,ezt a tesztet használtam:
Gondolom negatív,de megkérdezlek titeket is.
Válaszokat előre is köszönöm :)
Kedves első,ha olvasod még a kérdésem,melyik teszted ajánlanád esetleg? Amúgy gratulálok :)
Várok pár napot,ha nem jön meg,ismét tesztelek,köszönöm mindkettőtöknek :)
Erről a Coraxról csak jót olvasok,lehet legközelebb azzal próbálkozom. Igen,általában pontos.
Nem tudom az jelent-e valamit,hogy lassan 2 hete azt vettem észre,hogy fél óránként pisilek,és sokat,de nem fáj,nincs semmi panasz,azt olvastam,hogy ez is lehet egy árulkodó jel,tanácstalan vagyok jelenleg :(
Nekem bevált az x-epil, most a gyomromat rugdossa a halvány második csík (délutániból csináltam először, akkor lett halvány, másnap reggeliből mér szép erős volt). Amit én nem javaslok, és nem vagyok egyedül vele, az a clearblue, de a corax valóban remek. Igazából a clearblue-n kívül mind jó. :)
Sok sikert! :))
Kedves utolsó,igaz első pisim volt,de délután volt időm megcsinálni,ez hosszú történet. Sajnos nem tudok linkelni,mert tanácstalanságomban kidobtam :(
Várok akkor 1-2 napot,ha nem történik változás,nem jön meg,tesztelek ismét,csak már sajnos kezd a pisilés bosszantó lenni. Főleg azért én mindig is úgy voltam pisiltem vagy napi 3szor és megvoltam,most meg fél óránként járni kell :/
Annyi kérdés esetleg,tegyük fel,hogy ez negatív lett,attól még lehetek terhes?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!