Tudna segíteni valaki az alábbi ultrahang- leletet értelmezni? Van peteérés a leírtak alapján vagy nincs?
hányadik napon készültek az eredmények?
a lelet szerint 2 tüsződ érett meg. lehet, hogy nem repedtek meg, mert a 31mm-es már igen nagy.
Az ovarium nem tüszőt jelent, hanem petefészket.
Egy szó nincs arról, hogy van-e tüsződ vagy nincs. Nem mondott a doki semmit?
Az nem jelent semmit, az teljesen normális. Ha lenne folyadék, inkább az lenne a gond. De az sem mindig, csak egy bizonyos mennyiség fölött.
Hanyadik naptól szedted a Clostit és mennyit? Az ovu teszt mennyire erős? És mikor voltál UH-n?
Nemnem, a szabad kismedencei folyadék a ciklus második felében sejtetheti a peteérés megtörténtét. Persze csak 1-2 nappal a peteérés utánig lehet diagnosztikus értéke, ezt követően felszívódik.
Viszont az, hogy nem volt, nem jelenti azt, hogy peteérés sem volt. Ez a lelet abszolút nem utal peteérésre vagy annak hiányára.
1.vagyok. igaza van a 2. válaszolónak. most megnéztem a saját leletemet, s nekem ez van rajta:
j.o. ov-ban 20 és 17 mm-es tüsző. b.o.ov-ban 24,19,22 mm-es tüsző.
ezek után valóban az ovárium a petefészek lesz, nem a tüsző. bocsi!
igen, én is clostit szedek, s ez a 2. hónapom. de 3. már nem lesz, mert a doktornő szerint bőven hatott a gyógyszer, s hatása még 3 hónapig érezhető lesz. és ugye elég 1 szép tüsző is :)
tavaly, closti nélkül a 11.napon egy 20mm-es tüszőm volt jobb oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!