Kisbabát szeretnénk. Mikor legyünk együtt ismét? A peteérés holnap várható, de szombaton voltunk együtt utoljára. Legyünk együtt ma is és holnap is vagy nem gond az, hogy szombat óta 5 nap telt el?
Ha babát szeretnétek, akkor a legjobb megoldás, a szex. :)
Tehát bújjatok össze, ma mindenképpen! Ne számolgasd a napokat, csak legyetek együtt!
A kiskatonák 24órát élnek, a petesejt pedig 12-18órát!
A szombati együttlét lehet, hogy kevés lesz!
Én ma is holnap is, és holnapután is próbálkoznék!
Mert könnyen le lehet maradni arról a pár óráról, amíg életképes a petesejt.
Az tény, hogy jobb esetben a kiskatonák bírják akár 24óráig is a várakozást, de én biztosra mennék.
Még akkor is 33% esély van a babára, ha találkozik a petesejt és a sperma is egy időben és mindketten egészségesek vagytok!
De az elsőnek is igaza van van: egymást kell vágyni és szeretni, nem a babán görcsölni, mert ez is fontos hozzá!!! :)
Sok sikert! :)
18hkm
Igen, élvezzük a szexet ez nem kérdés.
Azért írtam le az 5 napot, mert állítólag ilyenkor már "öregek" a spermák és frissre van szükség...
Tehát a szombatot nem azért írtam, mert esélyes volt.
Ha ma is és holnap is együtt vagyunk, akkor viszont nem termelődik újra a sperma. Ezért dilemmázok...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ki fogjuk próbálni, eddig kétnaponta bújtunk össze :)
Mondjuk most a Jónás naptár módszerrel próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!