Kisbabát szeretnénk. Mikor legyünk együtt ismét? A peteérés holnap várható, de szombaton voltunk együtt utoljára. Legyünk együtt ma is és holnap is vagy nem gond az, hogy szombat óta 5 nap telt el?
Nem én pontoztam le :(((
De valóban igaz, hogy nem 24 hanem 72 órát is életképesek a katonák. A petesejt életképes 24 órán keresztül. De inkább 18.
A spermiumok kb 3 napig életképesek, de maximum 5 napig. (semmikképpen nem 24 óráig)
A petesejt pedig 24 óráig termékenyíthető meg, utána elöregszik, de még él...(valameddig).
A lepontozott vagyok! :) 3-as
Ez engem nem nagyon érdekel ,ha lepontoznak, én csak segíteni akarok a saját tapasztalataim alapján!!
Nem véletlenül írtam a 24 órát,nem a hasamra ütöttem, az ORVOSOM mondta ezt!!
Azért mert mindenfélét olvastok a neten, azért még vannak újabb kutatások, ami alapján nem élnek minden esetben 48 órát!!
A másik, hogy sperma vizsgálat nélkül nem lehet benne senki sem biztos, hogy megfelelő számú spermiummal rendelkezik a fogantatáshoz!!! És akkor bizony a 24 órára lehet hagyatkozni!
Ezt még Czeizel doki is megmondta, hogy drasztikusan lecsökkent a magyar férfiak spermaszáma (átlagban), ami többek közt ok lehet, hogy nem jön a baba!!
Természetesen én is láttam már olyan RÉGI görbét, ahol besikerült úgy, hogy 5nappal előtte és két nappal utána voltak együtt a HŐ ALAPJÁN!!!
De a hő nem lehet mérvadó , a legpontosabb az ultrahangos vizsgálat!!
Én remélem sikerül a kedves kérdezőnek jól időzíteni!! :)
Mi is minden nap együtt voltunk tüszőrepedéskor (4nap), hogy biztos legyen és összejött a babánk!
Most vagyok 18hetes! :)
Én szorítok! :)
Kedves "lepontozott"... (ne haragudj, hogy így hívlak)
Mi voltunk vizsgálaton és 1 ml/35 millió kiskatona volt és ennek a 70% élt és 45%-a gyorsan mozgott. Így én tudom, hogy a Férjem spermái több, mint 24 órát élnek :)
Köszönöm az összes hozzászólást, és a tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!