Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok mutatni olyan görbét,...

Tudnátok mutatni olyan görbét, ahol a peteérés után a hő minden nap ugyan annyi?

Figyelt kérdés
Nem ingadozik, hanem állandó.

2012. márc. 22. 13:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nekem van egy ilyen régebbi görbém, ami eléggé egyenesre sikeredett az ovuláció után, ebből se lett baba sajnos, az alaphőm az meg rosszul volt behúzva:

[link]

2012. márc. 22. 14:17
 2/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Amúgy miért kérdezed?
2012. márc. 22. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:

az enyém elég egyenes volt, nagyon sokáig reménykedtem is...

[link]

2012. márc. 22. 14:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen görbém régen, de sajnos nem sikerült akkor sem a baba :(
2012. márc. 22. 14:31
 5/14 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyen volt az egyik görbém. Egy héten át minden nap azonos volt a hőm, aztán még feljebb ment. Baba lett belőle, ma már 15 hónapos. :)

2012. márc. 22. 14:33
 6/14 A kérdező kommentje:

em most ilyenre sikeredett, és nem értem. Eddig mindíg hullámzott, most meg...

[link]

2012. márc. 22. 14:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Szép egyenletes, de lehetne magasabb is 1-2 tized fokkal. Talán majd még ezután feljebb megy. Még van időd a menziig, addig még felmehet. Reméljük fent is marad és akkor biztos a siker. Látod nekem is egyenletes volt egy hétig, aztán ment feljebb. Egyedül ez a ciklusom volt ilyen (amikor megfogant a kislányom), a többi nekem is ingadozósabb volt mindig, meg azóta is az. :)

2012. márc. 22. 15:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor az is lehet, hogy akinek meg ennek ellenére mégsem sikerült, mégis volt baba csak nem sikerült a beágyazódás és ezért jött meg a mensi??
2012. márc. 22. 15:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Mert nekem az is eléggé furcsa, hogy sok esetben van úgy nálam, hogy pont amikor megjön a mensi, akkor még feljebb megy a hő...és csak később esik le. Pl. ezen az "egyenes" görbénél is ez figyelhető meg.

Első voltam.

2012. márc. 22. 15:13
 10/14 A kérdező kommentje:

A többi hőgörbém így néz ki:

Január:

[link]

Február:

[link]

Most meg túl egyenes, (március):

[link]

2012. márc. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!