Tudnátok mutatni olyan görbét, ahol a peteérés után a hő minden nap ugyan annyi?
Szia!
Hát nekem van egy ilyen régebbi görbém, ami eléggé egyenesre sikeredett az ovuláció után, ebből se lett baba sajnos, az alaphőm az meg rosszul volt behúzva:
Nekem ilyen volt az egyik görbém. Egy héten át minden nap azonos volt a hőm, aztán még feljebb ment. Baba lett belőle, ma már 15 hónapos. :)
Előző vagyok.
Szép egyenletes, de lehetne magasabb is 1-2 tized fokkal. Talán majd még ezután feljebb megy. Még van időd a menziig, addig még felmehet. Reméljük fent is marad és akkor biztos a siker. Látod nekem is egyenletes volt egy hétig, aztán ment feljebb. Egyedül ez a ciklusom volt ilyen (amikor megfogant a kislányom), a többi nekem is ingadozósabb volt mindig, meg azóta is az. :)
Mert nekem az is eléggé furcsa, hogy sok esetben van úgy nálam, hogy pont amikor megjön a mensi, akkor még feljebb megy a hő...és csak később esik le. Pl. ezen az "egyenes" görbénél is ez figyelhető meg.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!