Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A leírtak alapján kisbabát...

A leírtak alapján kisbabát vár (hat) ok?

Figyelt kérdés

holnap holnaputánra nem várom, nem sok tünetem van hogy megakarna jönni, tegnap és tegnap előtt estétől folyamtosan hányingerem volt,a hőm 37 C° napok óta, ha a mellbimbómhoz hozzáérek nagyon érzékeny teltebbnek is érzem, a méhszájam annyira fent van hogy csak az ujjbegyemmel érem el ,pedig nekem menszesz előtt már lent van és megvan duzzadva, most meg nem..

volt egy-két fehéres nyálkás folyásom is,és egyáltalán nem barnázok pedig már azt is szoktam ilyenkor.

a tesztjeim negatívak viszont.. nem tudom mi van.

korán teszteltem?.

február 1-én jött meg utoljára és 25-27 naposak a ciklusaim..

2012. febr. 23. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, korán teszteltél, várj 2-3 napot, és újra tesztelj reggeli elsőből. Sok sikert..!

13hkm

2012. febr. 23. 16:41
 2/7 A kérdező kommentje:

már teszteltem tegnap este 20 as érzékenységűvel (discolor)

meg ma délelőtt is ezzel kopp negatív ha jól láttam..

remélem nem jön meg..annyira izgulok

de szerintetek van esély babára a tünetek alapján??

2012. febr. 23. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Légy türelemmel, szerintem is 2 nap múlva ismételd meg a tesztet! Lehetnek ezek babás tünetek is, de menzi tünetek is. Remélem babád lesz:)
2012. febr. 23. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Korán teszteltél. Főleg, hogy még meg se kellett volna jönnie. Ilyenkor még szigorúan reggeli első vizeletet kell használni, nem estit....

Legyél türelmes, ha nem jön meg holnap után, akkor tesztelj. A tünetek biztatóak, de nem is túl mérvadó.

2012. febr. 23. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
ha 25-27 naposak a ciklusaid, minimum meg kell ezt az időd várnod, ilyenkor nem fog még mutatni semmit. a tüneteid lehetnek terhességi tünetek, de ugyanúgy menstruációs. legelőbb 2 nap múlva, illetve 4 nap múlva próbáld meg, amikor megjönne eredetileg. sok sikert!
2012. febr. 23. 21:04
 6/7 A kérdező kommentje:
pozitív lett a tesztem :))
2012. febr. 24. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Gratula:)
2012. febr. 24. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!