A leírtak alapján kisbabát vár (hat) ok?
holnap holnaputánra nem várom, nem sok tünetem van hogy megakarna jönni, tegnap és tegnap előtt estétől folyamtosan hányingerem volt,a hőm 37 C° napok óta, ha a mellbimbómhoz hozzáérek nagyon érzékeny teltebbnek is érzem, a méhszájam annyira fent van hogy csak az ujjbegyemmel érem el ,pedig nekem menszesz előtt már lent van és megvan duzzadva, most meg nem..
volt egy-két fehéres nyálkás folyásom is,és egyáltalán nem barnázok pedig már azt is szoktam ilyenkor.
a tesztjeim negatívak viszont.. nem tudom mi van.
korán teszteltem?.
február 1-én jött meg utoljára és 25-27 naposak a ciklusaim..
Igen, korán teszteltél, várj 2-3 napot, és újra tesztelj reggeli elsőből. Sok sikert..!
13hkm
már teszteltem tegnap este 20 as érzékenységűvel (discolor)
meg ma délelőtt is ezzel kopp negatív ha jól láttam..
remélem nem jön meg..annyira izgulok
de szerintetek van esély babára a tünetek alapján??
Korán teszteltél. Főleg, hogy még meg se kellett volna jönnie. Ilyenkor még szigorúan reggeli első vizeletet kell használni, nem estit....
Legyél türelmes, ha nem jön meg holnap után, akkor tesztelj. A tünetek biztatóak, de nem is túl mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!