Milyen tüneteitek voltak, miután késett a mensi és sikerült a baba?
Nekem ugyan meg nem kesett, de mar teszteltem halvany pozitivat (de azert nem elem bele magam, majd meg tesztelek)
En ezen a heten hanytam (de lehet, hogy valami rossz kajatol...) utana a mai napig is nagyon eros szurosan faj a hasam, hogy fel percre en sem tudok mozdulni, utana hirtelen elmulik, olyan 2-3 orankent van egy fel perces ilyen fajasom. Nekem is volt\van folyasom, nem sok de van, ez is furcsa volt, mert nem szokott a menzesz elott.
Meg arra lettem figyelmes, hogy tobbszor voltam ehes es akar meg 8 kor is megettem egy kis szendvicset, de ennek nem tulajdonittom nagy jelentoseget addig amig nem teszteltem (bar sosem eszem\ettem mar olyankor- de nem akartam megint csalodni, ha eppen megsem baba ezert nem figyeltem fel erre) a cicieim nem erzekenyek egyaltalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!