Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltatok már úgy, hogy éreztét...

Voltatok már úgy, hogy éreztétek, hogy baba van a pocakban, voltak tüneteitek is, de az egyik napról a másikra elmúltak? Vagyis még kicsit fáj a mellbimbóm. Kicsit elkenődtem! Szerdán szeretnék tesztelni.

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, aztan viszajottek a tunetek 2-3 nap utan! En is furcsanak talaltam, olyan periodikusszeru az egesz, de ket tunet az allando, a farkasehseg es a faradtsagerzet...nekem a babamozgasok csokkentek aztan felerosodtek...ez a mai napig igy van, bizti figyelembe kell venni a baba vermersekletet...es a melleim is hol feszultek, hol nem...en is neha remeket lattam, de attol meg minden normalis volt :)
2009. jún. 21. 08:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egy hete volt pé-m.Csütörtök óta van has szurkám,ami néha elég erőteljes.A mellem hol érzékenyebb hol nem.Sűrűn járok pisilni,szinte félóránként.Remélem baba lesz. Nem tudom segítettem-e

2009. jún. 21. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahh! Emiatt ne aggodj. Nekem meg friss az elemy, 6 hetes kismama vagyok. Ugyanigy voltam a pozitiv teszt elott, egyik nap volt mindjart megjon erzesem harom napig semmi, utanna megint volt 2 napig... es meg folytathatnam. Most sincs maskent, hol van tunet, hol semmi bajom. A melleimmel is igy voltam, erdekes modon most sem faj, azt vettem eszre, hogy nallam napszk fuggo, este fajtak, napkozben nem, volt olyan nap, hogy hozza sem tudtam erni de volt olyanm, hogy csak alig ereztem, hogy fajna. Hidd el ettol meg lehet baba, hogy nincs egyfolytaban tuneted. Na arrol nem is beszelve, hogy en meg ejjel sem tudok aludni valamelyik nap mar ejjel 3-kor virasztottam, lejottem gepezni egy orara, utanna probalatam visszaaludni, 7-re jarok dolgozni, ez sem okoz gondot es tele vagyok energiaval. Ilyet itt meg nem olvastam, mert mindenki almos meg faradt az elso hetekbe, na latnal engem, pedig 30 multam. :) Szoval lathatod, hogy ez is egyenfuggo, mindenkinel mashogyan jelentkeznek a tunetek. Pozitiv tesztet kivanok neked. Ja, sokat jarok wc-re olyan mintha felfaztam volna, ez mar a pozitiv teszt elott kb 2 nappal jelentkezett.
2009. jún. 21. 08:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát a pisiléssel nekem sincs gondom, illetve tegnap meg ma reggel hányingeem volt, meg most van is.

Köszönöm a válaszokat, remélem sikerült!

Jó babavárást kívánok!

2009. jún. 21. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!