Tegnap reggel csináltam egy tesztet és a második csík nagyon nagyon halvány volt. A mellbimbom környéke érzékeny, ami eddig soha nem volt, és a hasam időnként szúr, de egyébként nem vagyok rosszul. Szerintetek lehet baba?
Nem kellett még megjönnie csak kiváncsiak voltunk.
02.19-én voltunk együtt akkor volt peteérésem is.(11 napja).Voltam orvosnál is,de még nem látott semmit a hüvelyi UH-val,2 hét múlva kell visszamennem.
A halvány második csík is csík. A semmitől nem lesz színesm, csak a HCG hormontól, ami meg csak baba jelenlétében termelődik. Azért pár nap múlva tesztelj még egyet ugyanezzel a típusú teszttel, és ha tényleg baba, akkor azt fogod látni, hogy a második csík erősebb lett, mert egyre több benned a HCG hormon.
Az orvos persze, hogy nem lát még ilyenkor semmit. :-) Túl korán mentél, de majd a második gyereknél már jobban fogod tudni. A 6. hét előtt nem érdemes, ha nincs panasz (vérzés, barnázás, görcs stb).
Gratula!
Jó hamar mentél orvoshoz. Nem akarlak előre elkeseríteni, de 2 hét múlva még szívhang sem lesz valószínű. 3-4 hét múlva ráértél volna dokihoz menni.
Addig se idegeskedj, hagyd a babádat fejlődni.
A rosszullétek is később jönnek, ha jönnek egyáltalán.
Gratulálok!
Sziasztok!
Nekem is pont ugyanígy volt peteérésem az-az 19-én,és akkor együtt is voltunk!Én nem csináltam még tesztet,mert korainak találom,meg megvárom a menzeszt(de remélem nem jön):)
Ma reggel óta hányingerem van,és zavarnak a szagok!Talán ez már a terhesség jelei???:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!