Peteérés után vagyok már 1 héttel, és már 1-2 napja esténként mindig hányingerem van. Lehet ebből baba? Voltak már ilyen tüneteitek?
Tüneteid alapján lehetsz terhes bár én korainak mondanám a jelentkezésüket.
Ha az orvosok kitalálnának egy olyan tesztet amivel pé után egy nappal kimutatná a terhességet a gyakori kérdések női oldal bizonyára nagyon boldog lenne:-)
Ha nagyon szeretnéd a babát, akkor képes vagy ezeket a tüneteket produkálni.Én is ugyanígy vagyok, még hánytam is,folyton aludtam, mégsem voltam terhes, de nagyon akartam.
...mert valljuk be , hogy ilyen hamar nem valószínű, hogy valósak lennének ezek a tünetek, hiszen még csak most vándorol a petesejt valahol, még el sem kezdett beágyazódni, a rosszullétekért pedig a hcg a felelős, ami viszont csak beágyazódás után kezd el termelődni.
Én szorítok neked, hogy legyen babád, de valós tünetek kb. 5-6 héttől reálisak ( nekem is akkor kezdődtek a kisfiammal)
...és kérlek ne utálj az őszinteségemért! :-)
Szia!
Szerintem is kicsi az esély, hogy a valós tüneteket érzed.
ETTŐL MÉG LEHET BABA!
Nekem azt mondta a doki, hogy a beágyazódás előtt még azért nem lehet valós tünet, mert még fizikai kapcsolat nincs köztünk és a megtermékenyített petesejt között. A szervezetünk még úgy is érezheti mintha egy megszokott ciklus lenne, és a petesejtünk megtermékenyítetlenül megy a maga útja. A szervezet számára ott kezdődik a "gond" amikor elkezd beágyazódni. Először azt hiszi, hogy egy betolakodó és ezért mérgezéses tüneteket okoz!
Hogy megvígasztaljalak én már a 12. 13. napon éreztem. A 14. napon teszteltem pozitívat!!!
DRUKKOLOK:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!