Hőemelkedésem van hullámokban és hányingerem, baba vagy betegség?
37fokos hőemelkedésem van.Kb 1órája hányingerem lett és nem ez volt az első az elmúlt 1hétben.24naponta jön meg a menzeszem és 1napja késik.De még mindig semmi pedig óránként ellenőrzöm.Viszont a hasam be van keményedve egy picit.
Mindig használtunk a párommal óvszert ezért is nem tudom h valami vírust szedtem e össze vagy baba lesz.
Kb. 2hete antibiotikumot szedtem a fogam miatt.Mikor legutóbb szedtem 28napra kitolódott de már a 24.napon éreztem h hamarosan megjön.Most nem:S Péntekig várok ha addig se, teszt.Addig meg reménykedek mert még fiatal vagyok szerintem egy kisbabához:$
A másik furcsa dolog amit kihagytam:
Szombaton hajnali 3kor arra keltem h éhes vagyok.És csemege uborkát kívántam meg párizsival és ketchuppel.Pedig én ketchupöt szinte soha nem eszek.És éjjel se szoktam enni mert vigyázok nagyon az alakomra(hajlamos vagyok a hízásra).
+A cigit valamiért nem tudom elszívni.Van h 3szor kezdek neki h eltudjam szívni pedig eddig ezzel sem volt gondom.
A csemegeuborka csak teljesen véletlen amúgy:$ benéztem a hűtőbe és megkívántam.Én is úgy gondolom h ez a "csemegeuborka-legenda" butaság.Nem is az a lényeg mert kiskorom óta imádom:) A ketchup a lényeg benne mert én annyira nem szeretem, meg h hajnali 3kor kezdtem el enni:)
Hát legkésőbb szombaton tesztelek ha nem jön meg addig is reménykedek.Most azon jár az agyam h ha tényleg baba akkor h és mikor ha mindig használtunk óvszert...persze csúszhat be hiba így is de nekünk akkor biztos nem tűnt fel.Eléggé félünk:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!