Már második hónapja semmi. Mi lehet a baj? Betegség? Baba?
Szia!
Mintha magamat hallanám! Én is decemberben hagytam abba a fogi gátlót, januátban meg volt, utána egész májusig semmi, májusban kaptam norcolutot attól megjött, utána júliusig semmi, megint norcolut, és attól megint megjött, azóta megint semmi. De nem tudták megmondani mi lehet a baj:-(( Minden leletem negatív, baba nem jön, teljesen össze vagyok törve:-(((
A tabi abbahagyása után én is így jártam. Nekem 1 évig volt rendszertelen a mensim, leginkább semmilyen... azután egy vetélés..., hogy hogy fogant meg, nem tudom, mert ciklusom sem volt..., a lényeg, hogy találtam egy jó orvost, ő volt a 4.doki, aki végre foglalkozott velem. Teljeskörű vérvételből már ki is derült, hogy a tabi abbahagyása után begyulladt a pajzsmirigyem, felemészti önmagát, örökké pótolnom kell gyógyszeresen a pajzsmirigyhormonokat... A kezeletlen pm-betegség pedig meddőséget, vetélést, stb okoz. Hát, köszönöm szépen, észrevettem... :((
Azóta stimulációs gyógyszerrel van mensim, és peteérésem is.
Lehet, hogy te csak szimplán a petefészkeid felébresztésére szorulsz, ezt egy vérvétel simán kimutatná... Úgyhogy másik doki!! A gyógyszer, amit kaptál, a Norcolut, csak a mensit hozza meg, peteérés nem lesz tőle, csupán megvonásos vérzést hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!