Nektek milyen tüneteitek voltak amikor még nem volt biztos a baba? (csak reménykedtetek). Volt köztetek olyan akinek egyáltalán nem volt tünete?
Hányingerem volt már a mensi elött 1 héttel.Sajnos missed ab.lett.
Semmi tünetem nem volt,már 21 hós a fiam:-))
Az első tünetem nem várt napján jelent meg, elkezdett feszülni a mellem. Ez nekem mensikor sosem volt, úgyhogy ez gyanús volt. Később szurkált a petefészkem.
Előtte nem volt tünetem, csak annyi, hogy fájdogált picit a pocim, mint mensi előtt szokott, tehát azt hittem meg is fog jönni, de nem jött meg. :)
Ha bármi eltérőt tapasztalsz, mint amúgy szoktál, akkor igen, reménykedhetsz. De tudod semmi sem biztos.
Szorítok! :)
Nekem semmilyen tünetem nem volt, úgy gondoltam, hogy most sem sikerült, de azért csináltam egy tesztet a 12. dpon.
Mert edzeni jártam minden nap, és ugy gondoltam, hogy inkább csinálok egy tesztet, ha pozi, akkor nem megyek :)
10-es tesztet vettem, és olyan halvány pozi lett, hogy ajajj, alig látszott :))
Semmi tünetem nem volt, talán a hasam szurkált néha. Ja, és mensi előtt mindig idegroncs voltam, és akkor olyan felhőtlen boldogságot éreztem :)
Abból sejtettem, vagyis reménykedtem inkább :))
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!