Azt hallottam hogy abban az esetben ha a nő van felül kevesebb esély van a megtermékenyítésre.Ez igaz?
Az én párom imádja ha én vagyok felül,csak én aggódok hogy ez nem a legalkalmasabb pozíció arra hogy megfoganjon a baba.
2012. jún. 11. 11:50
1/9 anonim válasza:
Ezen ráértek akkor gondolkozni, ha nem jön össze a baba.
Ha mindenki egészséges, akkor ez elvileg nem szempont.
2012. jún. 11. 11:51
2/9 anonim válasza:
Nem, ez nem szempont, jól mondja az első. Ha mindketten egészségesek vagytok, akkor teljesen jók az esélyeitek! Nem szükséges gondolkodni, hogyan, milyen pózban csináljátok! Élvezzétek, és szeressétek egymást! A baba pedig jön magától! :)
2012. jún. 11. 11:52
3/9 anonim válasza:
Én így lettem terhes! Szóval ne aggódj!
2012. jún. 11. 11:54
4/9 anonim válasza:
Simán lehet így is baba,pláne ha te közben nem ezen gondolkozol!!!
2012. jún. 11. 11:55
5/9 anonim válasza:
Olyan fura, hogy amikor a nő babát szeretne, a legtöbb dolog amiben azelött biztos volt, abban bizonytalan lesz.
Próbáld megfordítani a kérdést: ha most ezen az oldalon egy tinilány megkérdezné, hogy terhes lehet-e, mert a barátjával nem védekeztek, de ő volt felül, mit mondanál neki?
Szerintem küldenéd is esemény utániért.
2012. jún. 11. 11:55
6/9 anonim válasza:
nálunk így fogant a baba! szóval egyetértek az első válaszolóval!
2012. jún. 11. 12:00
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.4-es:jobban belegondolva teljesen igazad van.Csak már régóta próbálkozunk és úgy látszik már nekem is elvette a józan eszem a sok próbálkozás.
2012. jún. 11. 12:25
8/9 anonim válasza:
Szerintem mindegy hogy szexeltek.
2012. jún. 11. 13:35
9/9 anonim válasza:
4-es vagyok
Teljesen megértelek,mert mi is másféle éve próbálkozunk,és most jutottam el egy olyan szakaszba, hogy ha akar jön,ha nem akar nem jön,nem tudok most többet tenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!