Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben a pozícióban is simán...

Monanke kérdése:

Ebben a pozícióban is simán lehet baba?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy abban az esetben ha a nő van felül kevesebb esély van a megtermékenyítésre.Ez igaz?

Az én párom imádja ha én vagyok felül,csak én aggódok hogy ez nem a legalkalmasabb pozíció arra hogy megfoganjon a baba.

2012. jún. 11. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezen ráértek akkor gondolkozni, ha nem jön össze a baba.

Ha mindenki egészséges, akkor ez elvileg nem szempont.

2012. jún. 11. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem szempont, jól mondja az első. Ha mindketten egészségesek vagytok, akkor teljesen jók az esélyeitek! Nem szükséges gondolkodni, hogyan, milyen pózban csináljátok! Élvezzétek, és szeressétek egymást! A baba pedig jön magától! :)
2012. jún. 11. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Én így lettem terhes! Szóval ne aggódj!
2012. jún. 11. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Simán lehet így is baba,pláne ha te közben nem ezen gondolkozol!!!
2012. jún. 11. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan fura, hogy amikor a nő babát szeretne, a legtöbb dolog amiben azelött biztos volt, abban bizonytalan lesz.

Próbáld megfordítani a kérdést: ha most ezen az oldalon egy tinilány megkérdezné, hogy terhes lehet-e, mert a barátjával nem védekeztek, de ő volt felül, mit mondanál neki?

Szerintem küldenéd is esemény utániért.

2012. jún. 11. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
nálunk így fogant a baba! szóval egyetértek az első válaszolóval!
2012. jún. 11. 12:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.4-es:jobban belegondolva teljesen igazad van.Csak már régóta próbálkozunk és úgy látszik már nekem is elvette a józan eszem a sok próbálkozás.
2012. jún. 11. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy hogy szexeltek.
2012. jún. 11. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Teljesen megértelek,mert mi is másféle éve próbálkozunk,és most jutottam el egy olyan szakaszba, hogy ha akar jön,ha nem akar nem jön,nem tudok most többet tenni!

2012. jún. 12. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!