Akinek a babája külön szobába alszik becsukja este a szobaajtót? És milyen pozícióban alszik a baba? Van légzésfigyelőtök, ill. bébiőrötök?
Én rálátok a mi szobánkból és eszembe sem jutna becsukni az ajtót !!
Én nagyon féltem a hason altatástól ,de mérlegeltem az sem jó ha bukik és attól fuldoklik !
Természetesen van légzésfigyelőnk !!! A bébiőrrel semmit nem érsz ,azt nem hallod ha bealszik !Használj légzésfigyelőt és bébiőrt ha messzebb van a szobád !
Jövő héten lesz 4 hónapos, a saját ágyában alszik, és vándorol össze-vissza. Újabban bemászik a pelenkázó alá. :) Becsukom nála az ajtót, mert nem tud csöndben aludni, na meg hogy ő se halljon minket. Ha valami nyűgje van, akkor úgyis meghallom, mert olyankor sír, és persze nem halkan teszi. Van légzésfigyelős bébiőrünk, és már csak a légzésfigyelő részét használjuk. Köbö a harmadik napon rájöttem, hogy éjszaka is nyöszög, morog, minden rezdülésére felkelek, mert hallom a bébiőrből. Pont elég volt a sírására felkelni.
Mondjuk szerencsések vagyunk, mert még nem volt 6 hetes, de már végigaludta az éjszakát. Reggel 6-kor én keltem fel (este 9-től alszik), majd visszafektetem, és 10-ig, fél 11-ig alszik.
Banyuci
Szia!
Négy és fél hónapos a babám, külön szobában alszik, mióta hazahoztuk.Van légzésfigyelőnk, a hátán alszik, egész éjjel ég nála a sólámpa, hogy belássak.Nyolckor alszik el, amíg mi fent vagyunk, be van hajtva, de nincs kilincsre becsukva az ajtó.Mielőtt lefekszünk kinyitom nála sz ajtót.A mi szobánk mellett van a szobája.Bébiőr nincs, csak egy éjszaka volt, de száműztem, mert panelban lakunk, és háromszor szaladtam át, hogy sír a gyerek, pedig édesdeden aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!