Kinek mikor lett metformintól baba?
Hát, mi azután kezdtünk próbálkozni, hogy eltűntek a cisztáim. Ez 3 hónappal a szedés megkezdése után volt, ezután 1 hónappal fogant a babánk. Tehát összesen 4 hónapja szedtem, mikor sikerült, de előtte nem próbáltuk. Most egy hónapos a kislányunk:)
Mellékhatása nálam hasmenés volt, de enyhe, nem volt vészes. Túlsúlyom nekem sem volt.
Nekünk a 8. hónapban sikerült.
Van, akinek súlyos hasmenést okoz.
Nekem is váltanom kellett a hasmenés miatt. Merckformin XR-re váltottunk.
A következő hónapban sikerült:)
32hkm
Utolsó vagyok.
Változó, hogy kinél mikor, mennyi idő elteltével teszi helyre. Nekem volt rendszeres mensim mióta az eszemet tudom. Amikor lettek cisztáim, akkor 5 hónapig nem jött meg. Majd a met beállította 28-29 napra.
Nekem is volt átjárhatóságim, meg 4 inszeminációm is. Nekem a doki szó nélkül megcsinálta, nem mondta, hogy nem stimulál. De egyik sem sikerült :(
Aztán az utolsó után besokalltam, sok volt lelkileg. Elkezdtem cicka+palásfű kombit inni és össze is jött az első hónapban :)
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!